Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Polly Pocket Polly's Flat

Dit superschattige ronde lilakleurige doosje is de Polly Pocket Polly's Flat set, ook wel Polly's Studio Flat genoemd. Ik houd heel erg van de ronde compact sets. Ik weet nog heel goed dat ik als kind, naast de Money and Trinket box ook een rond setje had, maar ik weet niet meer welke. Nu vind ik ze dus gewoon allemaal leuk ;-) Wist je trouwens dat Tiny Tina het zusje is van Polly?

Polly heeft samen met haar zusje Tiny Tina een stadsappartementje bemachtigd. Het is een heel leuk en ruim appartement. Je komt binnen via de huiskamer, met daarin een halfronde bank en een mooie grote televisie. Tussen de kamer en de daarnaast gelegen keuken staat een muurtje en een deur, zodat ongewenste kookluchtjes niet de kamer binnenkomen. De keuken is voorzien van een afwasbak, een broodrooster, een fornuis en een eettafel die alvast gedekt is voor twee personen. 

De eerste verdieping is voorzien van een douche en een trap naar de tweede verdieping. In het trapgat hangt een mooie ouderwetse klok. Op de tweede verdieping is een ruime slaapkamer met mooi uitzicht en genoeg kastruimte voor beide meiden. Als grote verassing heeft dit appartement een dakterras, zodat ze als het mooi weer is, buiten kunnen kijken naar een mooie zonsondergang.

 Deze popjes horen er bij de Polly Pocket:

  • Polly 
  • Tiny Tina

Wat beweegt er in Polly's Studio flat?

  • Alleen het tuinhekje kan open


Compleet: Ja

Terug naar overzicht