Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Polly Pocket Bathtime fun Ringcase

Deze Polly Pocket Bathtime Fun ringcase is superschattig. Het is een klein hartvormig, hoog doosje waar een ring in verstopt  zit die ook echt gedragen kan worden! Dit setje hoort net als de andere ringcases bij de Mattel Keepsake Collection. Helemaal onderaan deze pagina staat een uitgebreide fotoreeks waarop je alle details van dit huisje goed kunt bekijken. Onder andere het badje, de weegschaal etc. 

Het is er een van een serie van 8 ringcases van dit jaar. De andere ringcases heten:  50s Diner Ring and ringcase,   Midges Bedtime ring and ringcase ,  Dazzling Dressmaker ring and ringcase,  Lulu and her speedboat ring and ringcase,  Perfect piano recital ringcase,  Pollys Big night out ring and ringcase en Polly's Dinnertime ring and ringcase en al deze setjes zijn compleet in mijn verzameling!

Soms is het fijn om even te relaxen en Polly doet dat graag in haar ligbad. Ze gebruikt dan badschuim dat veel belletjes en schuim geeft.. Op het bad ligt een soort tafeltje met daarop zeep en een rugborstel. Haar handdoek ligt al klaar op de rand van het bad, maar voorlopig heeft ze het nog naar haar zin. Haar kat zit geduldig naast haar te wachten tot ze klaar is. 

In de badkamer zie je verder nog een spiegel, een weegschaal en een verwarming. In het bovenste gedeelte staat het toilet met medicijnkastje, een kast met handdoeken en nog wat planten en andere spulletjes. 

Wat hoort er bij Bathtime Fun Ringcase? 

  • Paars badje
  • Polly 
  • Gele ring
  • Grijze kat

Wat kan er bewegen in deze set? 

  • In dit setje kan niets bewegen, maar de ring kan uit het setje gehaald worden om te dragen.

Compleet: Ja
Opmerkingen: Het lijkt alsof dit setje ooit door een hond is gepakt, er staan flinke tandafdrukken in. 

Terug naar overzicht

Terug naar overzicht