Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Polly Pocket Camp days locket

Een heel grappig klein kettinkje, je kunt zo altijd je Polly Pocket bij je dragen. Als ik niet al 37 was zou ik het wel weten ;). Het leuke van de meeste lockets is dat je de bovenkant open kunt klappen en er zelf een fotootje in kunt stoppen. Deze Polly Pocket Camp Days locket stelt een kampeeruitje voor. Bovenin zie je de tent en een stoel, omgeven door bomen (als je goed kijkt zie je zelfs een vogeltje bovenin zitten). Onderin staat een grote picknickmand op een picknickkleed. Het mandje kan ook echt open! Bij dit setje hoort Lulu die een verrekijker vast heeft. Detailfoto's van deze set staan onderaan de pagina. 

Er bestaan nog twee variaties van deze set. De ene heeft aan de binnenkant in de bovenkant niets, en ook het scharnier is dan helemaal oranje, waar dat bij deze set oranje met groen is. Deze Camp days locket variatie heb ik en deze komt van de Franse keten Quick waar het bij een kindermenu zat. Dat geldt ook voor deze  Film star locket variatie.  Er bestaat ook een Kraft Cheese and Macaroni set, deze werd cadeau gedaan bij de Kraft Cheese and Macaroni, je herkent deze set aan dat er een Kraft Cheese and Macaroni Treasure sticker achterop zit maar is nog erg lastig te vinden. 

Dit hoort er bij de Camp Days Locket:

  •  Popje Little Lulu

Dit kan er bewegen in deze set:

  • Het picknickmandje kan open
  • Je kunt het bosje in de bovenkant helemaal naar beneden klappen en dan kan je er een foto of tekeningetje achter stoppen

Compleet: Ja

Terug naar overzicht

Terug naar overzicht