Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Polly Pocket Dazzling Dressmaker

De Polly Pocket Dazzling Dressmaker set is een van mijn favoriete Ringcases, alhoewel ik de Lulu's and her Speedboat ringcase misschien nog net ietsje leuker vindt ;-) . Het setje hoort bij de Mattel Keepsake Collection en is natuurlijk super schattig met Tiny Tina achter de naaimachine. 

Het is er een van een serie van 8 ringcases van dit jaar. De andere ringcases heten:  50s Diner Ring and ringcase,  Bathtime Fun ring and ringcase,   Midges Bedtime ring and ringcase ,  Lulu and her speedboat ring and ringcase,  Perfect piano recital ringcase,  Pollys Big night out ring and ringcase en Polly's Dinnertime ring and ringcase en al deze setjes zijn compleet in mijn verzameling!

In dit setje zie je Tiny Tina als coupeuse. Ze is op dit moment bezig met het maken van een prachtige roze jurk met witte sterren. Haar zilverkleurige naaimachine is haar grote trots. Het leuke van haar werk hier is niet alleen het werk zelf, maar ze mag ook haar hond meenemen. Het tafeltje met Tina is eigenlijk een ring die je uit dit setje kunt halen om te dragen. Bovenin zie je verder nog een grote kast vol met rollen stof, een paar paspopen en wat boeken met patronen. 

Dit hoort bij de Dazzling Dressmaker set: 

  • Tiny Tina 
  • Gele tafel met naaimachine 
  • Grijze hond 
  • Geel ringetje

Wat beweegt er in deze Polly Pocket?

  • In dit setje kan niets bewegen. Het driedelige ringetje kan er echter wel uitgehaald worden om te dragen. 

Compleet: Ja

Terug naar overzicht