Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Polly Pocket in her music room Locket

Een leuk klein bloemvormig kettinkje om overal mee naartoe te nemen. Deze lockets zijn vele malen kleiner dan de Lockets die tegenwoordig gemaakt worden en dat maakt ze nog schattiger. Deze Polly Pocket in her music room Locket is trouwens niet de enige kamer van Polly in locketformaat die dit jaar gemaakt is. Wat denk je van de  Polly in het Bedroom Locket of de Polly in her keepfit locket. En dan zijn er nog lockets met een ander thema zoals deze:  Camp Days LocketLittle Lulu in her Seaside locket en de  Pretty picture locket. Er zijn er nog veel meer, kijk maar eens of je ze tegenkomt op mn website :) 

Ik moet zeggen dat ik dit locketje zelf niet persé de leukste vind van alle kettingen uit 1991, maar het popje, dat vind ik toch wel grandioos. Zo schattig met die koptelefoon en walkman. Voor de jeugd: in een walkman gaan cassettebandjes, net zoals in de  Bowling Alley Casette Player. Ze waren nogal groot en lomp vergeleken met de mp3 spelers van tegenwoordig (of loop ik nou ook alweer achter...?. 

Dit hoort er bij deze Polly Pocket:

  • Popje Polly

Dit kan er bewegen in deze set:

  • Het binnenste deel van de bovenkant kan je naar beneden klappen en dan kan je je eigen foto of tekeningetje erin stoppen. 

Compleet: Ja

Terug naar overzicht