Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Polly's Dinnertime ringcase 

Een ringendoosje met heel leuk interieur. Het setje heet Polly's Dinnertime ring and Ringcase. Het is er een van een serie van 8 ringcases van dit jaar. De andere ringcases heten:  50s Diner Ring and ringcase,  Bathtime Fun ring and ringcase,  Dazzling Dressmaker ring and ringcase,  Lulu and her speedboat ring and ringcase,  Perfect piano recital ringcase,  Pollys Big night out ring and ringcase en  Midges Bedtime ring and ringcase  en al deze setjes zijn compleet in mijn verzameling!

Polly zit in de keuken en heeft net gekookt. Vandaag gaat ze vis eten met nog wat groenten erbij. De tafel is al gedekt en Polly heeft haar keuken alweer grotendeels netjes opgeruimd. Alleen het pannetje van de groenten staat nog op het fornuis. Het ringetje bestaat uit drie onderdelen en kan je uit het doosje halen om te dragen. Als je niet weet dat er een ring in zit zou je het ook bijna niet eens zien, zo goed zit dat bij deze set verstopt. 

Polly haar hond volgt haar het liefst overal, en zelfs tijdens het eten komt hij graag naast haar liggen. Gelukkig is hij goed opgevoed, want zo'n grote hond zou anders zomaar iets van tafel kunnen pakken om op te snoepen. 

Wat hoort er bij Polly's Dinnertime Ringcase?

  • Polly 
  • Bruine hond 
  • Mintgroen ringetje
  • Gedekte tafel


Wat beweegt er in deze Polly Pocket?

  • Alleen de ring kan uit de set gehaald worden om te dragen. Er zitten geen andere bewegende onderdelen in de set. 

Compleet: Ja

Terug naar overzicht