Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Polly Pocket Polly's Big night out ringcase

Eerlijk gezegd is dit een van mijn minst favoriete ringcases, terwijl ik toch gek ben op dit soort setjes. Het komt misschien omdat het vergeleken met de andere setjes wat fletsere kleuren heeft, en alles wat meer in dezelfde kleur-range is gemaakt. Toch ben ik erg blij dat ik dit Polly Pocket Polly's Big Night Out ringcase setje in mijn collectie heb. Een andere naam voor dit setje is Polly's Dressing room Ringcase. Polly is de ster van haar lokale toneelclub, dus ze mag de kleedkamer van de ster gebruiken! Er staat een enorme kaptafel met een grote spiegel en Polly voelt zich heel speciaal als ze haar make-up aanbrengt. Polly's kleine witte kat vind het geweldig om de kat van een ster te zijn!

Het is er een van een serie van 8 ringcases van dit jaar. De andere ringcases heten:  50s Diner Ring and ringcase,  Bathtime Fun ring and ringcase,  Dazzling Dressmaker ring and ringcase,  Lulu and her speedboat ring and ringcase,  Perfect piano recital ringcase,   Midges Bedtime ring and ringcase  en Polly's Dinnertime ring and ringcase en al deze setjes zijn compleet in mijn verzameling!

Polly gaat een avondje op stap met haar vriendinnen, daarom begint ze al op tijd met uitzoeken wat voor kleding ze aan wil trekken. Ze vind nog een tiara die ze al lang geleden eens had gekregen en besluit dat het vandaag een goede dag is om hem te dragen. Daarna gaat ze zichzelf opmaken aan haar kaptafel. Haar kat vind dit allemaal reuze interessant om te zien en blijft dicht bij haar in de buurt. Op Polly's kaptafel liggen allerlei soorten make up, wat zal ze vandaag eens gaan gebruiken? 

Wat hoort er bij Polly's Big Night out ringcase?

  • Polly
  • Witte kat 
  • Roze ringetje
  • Groene kaptafel

Kan er iets bewegen in deze Polly Pocket? 

  • Alleen het driedelige ringetje kan uit de set gehaald worden om te dragen. Er zitten geen bewegende onderdelen in. 

Compleet: Ja

Terug naar overzicht