Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Polly Pocket Seashell dangly Earrings

Hoe schattig zijn deze oorbellen! Ik vind ze echt heel erg leuk en ik zou zo ook bijna zelf wel willen dragen, maar ik zie het al gebeuren dat ik ze kwijtraak om nog niet te spreken over de reacties als je als 37 jarige zulke oorbellen draagt. Deze Polly Pocket Seashell Dangly earrings heb ik op ebay gekocht en ik ben er nog steeds zo blij mee. Ze hangen in mijn kast naast de  Star Dream earrings en de  Princess Jasmines Dangly Earrings . Er zijn nog veeeeel meer oorbellen gemaakt, maar die heb ik helaas niet. Onderaan deze pagina een uitgebreide fotoserie van dit setje oorbellen. 

Deze Polly Pocket clip-on oorbellen zijn best lastig te vinden en dit setje komt dan ook uit Engeland. Je ziet Tina die op de rug van een zeepaardje zit, daarboven een zeester en achter de paarse schelp zit het clipje waarmee je hem aan je oor kunt vastmaken. Geen gaatjes in je oren voor nodig, erg handig! En omdat de clips van plastic zijn doen ze geen pijn in je oren. Ze zijn dan natuurlijk ook bedoeld voor kinderen. 

Dit hoort er bij deze Polly Pocket set 

  • Een paar oorbellen, geen losse popjes

Dit beweegt er in de set:

  • De achterkant van de oorbellen zijn voorzien van clips om de oorbellen mee vast te klemmen. Er kan verder niets bewegen

Compleet: ja

Terug naar overzicht

Terug naar overzicht