Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Polly Pocket Star Bright Dinner Party

Een lichtgevend setje dat erg leuk is om te zien. De batterijen zijn in deze set ook gewoon te vervangen door onderop de set een paar schroefjes los te draaien. Het gele gedeelte vooraan in deze Polly Pocket Star Bright Dinner Party kan je dan optillen en zo kom je bij het batterijvakje. Erg fijn want dat is niet bij alle sets zo

Op de benedenverdieping is al heel veel te zien en te bewegen. De twee deurtjes vooraan klappen open waarna je op een soort verhoging binnenkomt. Rechts is een open haard, een stoel en een fijn kleedje op de grond. Links zie je een draaibare stoel aan de eettafel staan. Naast de stoel staat een voedsel-trolley en als je daar tegenaan duwt verandert het voedsel dat op tafel staat tot wel 3x. De gordijnen naast de eettafel kunnen open en dicht geschoven worden. Rechts naast de eettafel is een gedeeltelijk gesloten keuken. Er staat een koelkastje die ook echt open kan en vervolgens zie je de trap naar boven.

Op de eerste verdieping is de badkamer met bad, toilet, spiegel en wastafel. Links naast de trap is de hal/kapstok gemaakt. Een verdieping hoger kom je bij een soort kleedkamer terecht waarvan de kastdeuren kunnen schuiven. De bovenste verdieping is het dakterras waarin lichtjes in de vorm van de maan en sterren kunnen schijnen. Dit licht gaat vanzelf aan wanneer je de set opent (als er 2 AA batterijen in zitten dan hè ;-) ). 
Op tafel staan tevens ook nog een paar kaarsen die branden, de open haard geeft licht, de spiegel in de badkamer geeft ook licht en de grote lamp op het dakterras doet het ook. 

Als het goed is wordt er in 2023 een remake van deze set uitgebracht als keepsake collection. We houden het in de gaten!

Dit hoort er bij de Starbright Dinner Party set:

  • Polly met staart
  • Polly met korter los haar
  • Dana (met oranje jurkje)

Dit kan er bewegen in deze Polly Pocket:

  • De voordeur kan open
  • De gordijnen kunnen opzij geschoven worden zodat je de stad bij nacht ziet
  • De deur van de koelkast kan open
  • Als je het karretje dat bij de tafel staat naar voren duwt dan verandert wat er op tafel staat
  • De deur van de kledingkast kan van links naar rechts schuiven

Compleet: Ja

Terug naar overzicht