Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Polly Pocket Glitter Dreams Locket

Dit boekje is zo klein, dat er geen gewone maat Polly in past, daarom zijn de popjes die bij deze set horen nog veel kleiner dan de originele popjes. Geen wonder dat er zo nu en dan wel eens wat kwijt raakte, en dat geldt ook voor dit setje. Er hoort nog een rokje bij, maar die zijn bijna onmogelijk om te vinden. Er zijn wel replica's te koop, maar dat vind ik dan toch weer net niet. Maar ook met alleen de popjes is het een leuk setje om te zien. 

Door heel de set zitten kleine glittertjes om het extra magisch te maken. Genoeg mogelijkheden om er zelf een sprookje bij te verzinnen, want als je het setje ziet zou het zomaar een sprookjesboekje kunnen zijn! Dit is niet het enige setje dat eruit ziet als een boekje, er zijn nog twee lockets, vijf  medium maat boekjes en een groot boek gemaakt. Hoe leuk! 

Wat wel heel lastig is bij dit Polly Pocket Glitter Dreams Locketje is dat hij niet dichtgaat als de popjes er bij moeten. Dat lukt bij de andere twee locketjes wel. Mocht iemand de gouden tip hebben dan hoor ik dat graag :) 

Dit hoort er bij deze Glitter Dreams Locket: 

  • Polly als prinses
  • Polly
  • Glinsterend rond rokje

Dit kan er bewegen in deze Polly Pocket:

  • Het boogje in het midden kan omhoog


Compleet: Nee, rokje ontbreekt


Terug naar overzicht