Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Polly Pocket Ice Cream Parlor Pink

Aan dit setje zit een luchtje. Maar dan op een positieve manier. Ja, écht! Deze Polly Pocket Ice Cream parlor pink ruikt namelijk naar aardbei! Er bestaat ook nog een vanille-geur variant en zelfs nog een anniversary variant uit het jaar 2000.Dat huisje ruikt trouwens nergens naar. Dit schattige huisje uit 1995 ruikt nu dus nog steeds, bijna 22 jaar nadat het voor het eerst verkocht is. Wonderlijk, toch?! En de geur is niet ranzig geworden, het ruikt echt nog naar zoet aardbeien ijs! Ik kan er haast geen genoeg van krijgen!

Deze ijssalon is voorzien van een hekje aan de straatkant. De ingang van het hekje heeft aan allebei de kanten een heel groot softijsje staan, zo krijgen voorbijgangers meteen trek in ijs, en dat is natuurlijk de bedoeling. Er staat een bankje waar gasten kunnen zitten, want lopend een ijsje eten gaat best, maar als je zit geniet je er nog meer van! In de tuin aan de andere kant staat nog een heel groot roze ijsje, deze kan ronddraaien en trekt dus extra de aandacht van mensen die door de straat komen. 

Het dak van het huisje en het paadje naar de ingang lijken wel van snoepjes gemaakt, het ziet er zo gezellig en kleurrijk uit dat je erbij wel naar binnen moet... Vandaag is Tawny aan het werk en Polly komt een ijsje halen, een lekker aardbeienijsje! Het is rustig in de winkel, maar dat is niet erg, dan is ze extra snel aan de beurt, want Polly is best geduldig hoor, maar een ijsje, ja, daar heeft ze nu zoveel zin in dat ze het liefst meteen wil proeven!

Binnen zie je eerst de balie waar ze haar ijsje kan bestellen en afrekenen. Er staat een grote softijsmachine, een houdertje voor de hoorntjes met ijs, er is een wasbakje en er staat een vriezer met waterijsjes die open en dicht kan! Via de trap is de eerste verdieping te bereiken. Hier is het toilet voor de gasten. Voor Polly daar naar binnen gaat gooit ze eerst haar servet weg in het prullenbakje. Er is een klein spiegeltje boven de wastafel en naast de toiletruimte is nog een kleine bar waar op drukke dagen nog wat andere dingen te bestellen zijn.

Wist je dat het watermeloen setje uit 2021 ook een geurtje heeft meegekregen? Uiteraard die van Watermeloen, maar wat leuk dat ze toch wat dingen van toen in de setjes van nu verwerken. 
 

Dit hoort er bij de Ice Cream Parlor:

  • Polly
  • Tawny

Dit kan er bewegen in deze Polly Pocket:

  • Het roze ijsje in de voortuin kan draaien
  • De deksel van het vriezertje op de begane grond kan van links naar rechts geschoven worden
  • Het deurtje van het toilet kan open
  • De toiletbril kan open en dicht
  • Het dekseltje van de prullenbak kan open
  • Het luikje van de balie op de eerste verdieping kan open
  • Het deurtje van de koeling op de eerste verdieping kan open
  • De stoel op de eerste verdieping kan draaien

Compleet: Ja, maar er is wel een stukje bij het ijsje afgebroken en de set is wat verkleurd

Terug naar overzicht