Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Polly Pocket Secret Diary

Hoe gaaf is dit setje! Als kind wilde ik altijd al graag een zakcomputertje en nu heb ik een eigen Polly Pocket Secret Diary zakcomputer. Hij is misschien iets te groot om comfortabel in je zak mee te nemen, maar echt, als je Polly Pockets spaart en je hebt ooit de kans om deze aan te schaffen zou ik je zeker aanraden dat te doen! Hij werkt op twee CR2025 3V batterijtjes. De mijne heeft heel lang met batterijen in de kast gestaan en ik gebruikte hem ook regelmatig, maar toen raakten de batterijtjes leeg en heb ik ze uit voorzorg uit het setje gehaald, want niets vervelender dan lekkende batterijen in een vintage setje.

Je kunt van alles met dit computertje doen: Er is ruimte voor een telefoonboek, waarbij je naam en eventueel adres in kunt vullen, je kunt een gezichtje maken bij elke invoer en je kunt natuurlijk het telefoonnummer invoeren. Er zit een wekker op en een calculator. Ze hebben ook een notitieboekje gemaakt dat drie functies heeft: een gewone notitie, huiswerk of een verjaardag. Je kunt dit invoeren met datum zodat je een alarmpje krijgt als het zover is. Er zitten ook nog een paar leuke speeldingetjes op: een matchmaker op waarbij je je eigen geboortedatum en de datum van degene op wie je verliefd bent in kunt voeren en dan krijg je te zien hoe goed jullie bij elkaar passen (in het geval van mijn lief en mij heeft het computertje absoluut ongelijk, wij krijgen maar 1 hartje en zijn al twaalf jaar samen ;-) ). Er zit ook een waarzegfunctie op. Ook hierbij vul je je geboortedatum in en de datum waarvan je wil weten hoeveel geluk dat je hebt, je drukt op enter en voila, je krijgt te zien hoeveel geluk je zou hebben op die dag. 

Wat betreft de weergave kan je kiezen voor 12 of 24 uurs weergave en voor de datum voor dd/mm/jj of mm/dd/jj. Het geluid kan uit of aan en er zitten zo veel dingen op dat het eigenlijk teveel is om op te noemen. 
Voor op de set zie je een klein stoeltje waar popje Polly in past. Dit stoeltje kan draaien en staat voor een bureau met computer en wat boekjes. 

De gebruiksaanwijzing is te downloaden op PollyPocketTime via deze link: Secret Diary manual

Dit hoort er bij de Secret Diary set:

  • Polly

Dit kan er bewegen in deze Polly Pocket:

  • Het bureaustoeltje kan draaien

Compleet: Ja

Terug naar overzicht

Terug naar overzicht