Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Stylin' Workout Polly Pocket

Een super-roze setje. Daar zijn er natuurlijk wel meer van, maar door de hoogglans van dit setje lijkt het nog rozer dan alle andere setjes. Heel gaaf, het lijkt wel bijna alsof het een parelmoer glans is. Als je het setje dan opendoet verwacht je eigenlijk niet zulke felle kleuren, tenminste, ik niet. Dit setje heet Stylin' Workout Polly Pocket. Er zijn ook nog een gele en een paarse set van gemaakt, die net zo mooi glimmen,  namelijk  Stylin Salon en  Super star Hair. Dit is zo'n leuk setje dat ik er al snel detailfoto's van gemaakt heb. Die vind je onderaan deze pagina. 

Polly vindt het belangrijk om in vorm te blijven, daarom gaat ze regelmatig naar de sportschool. Hier kan ze van alles doen! er zijn gewichten om te heffen, een brug met gelijke leggers om oefeningen op te doen en er zijn ringen waar ze aan kan zwieren en zwaaien. Polly houdt ook erg van fitness. Heel soms mag ze zelfs lesgeven. Dan staat ze op het grote podium en probeert ze iedereen enthousiast te maken om mee te doen. 

Onder het podium is een kleine opbergruimte voor het kammetje en de speldjes. Er is een douche waar ze zich na haar inspanningen op kan frissen en er is een kleine ruimte waar je gezonde snacks kunt halen. Want gezond eten is natuurlijk net zo belangrijk als sporten! 

Wat zit er bij Stylin' Workout?

  • Polly
  • Twee hartvormige haarspeldjes
  • Roze rond kammetje

Wat beweegt er in deze Polly Pocket?

  • De trap klapt op zodat het setje dicht kan
  • Je kan Polly in de ringetjes van de handvatjes bovenin de set klikken zodat ze rond kan draaien
  • Je kunt Polly vastzetten in de brug met gelijke leggers zodat ze daar haar oefeningen kan doen
  • Als je Polly op het standaardje op het podium zegt kan ze van voor naar achter bewegen alsof ze een soort aerobics les geeft


Compleet: Ja
Opmerkingen: Er heeft een sticker onder gezeten, die is er af maar je ziet wel waar hij gezeten heeft.

Terug naar overzicht