Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Polly Pocket Dolphin Island variatie

Dit Polly Pocket setje is erg leuk om te vullen met water. Door in het ballonnetje rechts te drukken komt het water in beweging. Daardoor bewegen de inktvis, schelp en dolfijnen. Van deze Polly Pocket Dolphin Island set bestaat ook een roze variant. en zeg nou zelf, zou jij niet ook graag een weekendje op dit eiland willen logeren? 

Polly is met haar vriendin Jenny een paar dagen op duikvakantie. Ze zijn naar een heel klein eilandje in een oceaan afgereisd. Er staat maar één huisje en daar overnachten ze dan ook. De slaapkamer en badkamer zijn maar klein, maar eigenlijk is dat niet erg want ze zullen niet veel op de kamer te vinden zijn. 

Hun duikspullen kunnen ze lenen in het winkeltje. Vandaag gaan ze snorkelen, dat is nog best lastig, maar als je eenmaal doorhebt hoe het werkt, dan is het heel leuk! Eenmaal onder water zien ze een heleboel dolfijnen, een dolfijn komt zelfs regelmatig vlakbij de kust kijken, dat is bijzonder! Er is een koraalrif waar ook grote oesters op groeien. In een van de oesters zit zelfs een grote parel! Ze laten hem maar met rust, want hij is zo mooi om te zien. 

Als ze later op de dag nog gaan diepzee duiken zwemt een van de dolfijnen met hen mee. Op de bodem van de zee zien ze een grote inktvis liggen, die zie je niet in de buurt van waar Polly en Jenny wonen. De dolfijnen en de inktvis maken deze tocht extra speciaal!

Dit hoort er bij deze Polly Pocket:

  • Polly
  • Jenny
  • Dolfijn

Dit kan er bewegen in deze set:

  • Door de set te vullen met water en door op het ballonnetje aan de buitenkant te duwen bewegen de diertjes aan de binnenkant van de set door de beweging van het water
  • Het huisje kan open. 

Compleet: Ja


Terug naar overzicht