Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Polly Pocket Flower Café on the Go

Dit autootje vind ik zo gaaf, het doet me denken aan de oude wagens van bijvoorbeeld van Gent&Loos zoals je die in het openluchtmuseum ziet. Dan zijn ze natuurlijk niet zo vrolijk gekleurd als deze Polly Pocket Flower Cafe on the go. Dit vrolijke autootje hoort vermoedelijk bij de Pollyville collectie. Een leuk detail is dat bij dit autootje, net zoals bij de  Classroom on the Go de motorkap ook open kunt klappen zodat je de inpaktafel en kassa ziet. Onderaan deze pagina staat nog een uitgebreide fotoserie van deze Polly Pocket, zodat je alle details nog even goed kunt bekijken. 

Kathy heeft van haar hobby haar beroep gemaakt, en is een bloemenwinkeltje begonnen. Polly vindt het erg leuk om er op bezoek te gaan of om even te helpen op drukke dagen. Als je het busje aan ziet komen rijden denk je dat er vast nooit zoveel bloemen in passen, maar dit busje is erg bijzonder, want het kan opengeklapt worden. Zo wordt de ruimte eens zo groot. In de bus staat een picknickbank die buiten gezet kan worden, zodat voorbijgangers uit kunnen rusten en een glaasje kunnen drinken. Cathy houdt behalve van bloemen ook heel erg van lekkere dingen bakken. Vandaag heeft ze perziktaart en appeltaart gemaakt in het kleine keukentje dat in de bus zit. Dat lust bijna iedereen wel en Cathy haar taarten zijn zo lekker dat klanten regelmatig terugkomen om weer een nieuwe smaak te proeven. 

In het winkeltje zelf is ruimte om bossen bloemen te maken maar er staan natuurlijk ook al kant en klare bossen bloemen. Rozen of gemengde boeketten, er is volop keus! Cathy trekt wel de aandacht met haar auto als ze door de straten van de stad rijdt, er zijn niet zoveel zulke mooie oude auto's en ze is er maar wat trots op dat ze met deze auto en haar hobby op zoveel mooie plekken komt. 

Dit hoort er bij Flower Cafe on the go:

  • Polly
  • Kathy
  • Tafeltje

Dit kan er bewegen in deze set:

  • Het deurtje kan open
  • De motorkap kan opengeklapt worden

Compleet: Ja

Terug naar overzicht

Terug naar overzicht