Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Polly Pocket Holiday Fun

Woohooo! Als ik dit koffertje zie krijg ik meteen zin in vakantie! Een lekker warm strand (niet te warm!), terrasje, hotelkamer met balkon, uitgaansgelegenheid, een zwembad en prachtig helder zeewater. Bovendien nergens zwerfafval. De details van deze set zijn geweldig, je ziet zelfs kleine voetstapjes in het zand, ik houd er van! Dit Polly Pocket Holiday Fun koffertje hoort bij de Vacation Fun serie van 1996. Al deze setjes hebben de vorm van bagage, dat ziet er zo leuk uit bij elkaar in de kast. De andere setjes uit de Vacation Fun serie zijn Snow Mountain, Jungle adventure, Surf and Swim Island, Polly in Paris, Italian Holiday en Summer Villa

Als je het setje voor je hebt kan je het donkerroze hendeltje een beetje omhoog duwen, dit wordt het handvat en zo wordt het koffertje een kleine trolley die je kunt rijden. Over tafel dan, want hij is nogal klein, en er op een andere manier mee rijden wordt nogal redelijk onpraktisch ;-) 

Polly en Annie hebben een appartement uitgezocht in een gezellig stadje dat vlak aan zee ligt. Er is een bruisend uitgaansleven en het hotel heeft een zwembad dat grenst aan het strand. Onderin zie je de zee, met heel veel vissen. Op het strand liggen een paar schelpen en op een rots die op het strand ligt, zit een zeester. De meiden zijn hem eens van dichtbij gaan bekijken, en toen ze dat deden zagen ze een grote groene krab onder de rots verstopt zitten. Dat was even schrikken. Nadat de ergste schrik voorbij was is Polly gaan zonnen op het strand. Haar vriendin Annie vond het een leuk idee om Polly gedeeltelijk in te graven. Je kunt alleen haar hoofd, armen en schouders nog zien! Ze hebben grote lol samen. Na een tijdje gaat Annie nog even zwemmen. Nu haalt Polly een grapje met haar uit! Terwijl Annie op het opblaasbare bedje op het water dobbert plonst Polly ineens vanaf de duikplank in het water. Het luchtbedje valt om en Annie is drijfnat. Dat krijg je, als je grapjes met elkaar uithaalt. Gelukkig kunnen ze er allebei om lachen!

Na een dag op het strand gaan ze samen het kleine stadje verkennen. De kamer waar ze in slapen is recht boven een gezellig terrasje. De kamer zelf heeft een balkon, zo kunnen ze ook 's avonds nog van het mooie weer genieten. Een deur verder is een leuk café met dansvloer. Er hangen grote discolampen en ze hebben het er goed naar hun zin. Duurde de vakantie nog maar wat langer!

Dit hoort er bij deze Polly Pocket:

  • Polly
  • Annie 
  • Luchtbed
  • Tuinsetje

Dit beweegt er in de Holiday fun set:

  • Het cirkeltje water in het zwembad kan ronddraaien door aan het tandwiel aan de buitenkant te draaien
  • Draai aan het tandwieltje aan de buitenkant en de achtergrond van de disco gaat draaien
  • De rots links achterin kan open
  • Het balkon kan opengeklapt worden
  • De kledingkast kan je neerklappen en dan vormt dat het bed
  • Afdakje kan je open en dicht klappen. 

Compleet: Ja
Pagina voor het laatst bijgewerkt op 12-4-24


Terug naar overzicht