Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Spin Pretty Carrousel variatie

Wie vond het als kind nu niet leuk om in een draaimolen te zitten? Ik in elk geval wel! En nog steeds laat ik een dergelijke kans niet aan me voorbij gaan. Dit setje herinnert me aan de "goeie-ouwe-draaimolen-tijd". Ik koos er het vaakst voor om op een paardje te klimmen op de draaimolen, en ook dat is nog niet veranderd.

Hoe leuk was het toen ik erachter kwam dat er ook Polly Pocket draaimolens bestaan, en zelfs twee soorten! Deze Polly Pocket Spin Pretty Carousel variatie met de roze paardjes - hiervan heb ik ook de originele doos nog, maar omdat die al open was geweest heb ik het draaimolentje eruit gehaald, dat staat leuker in de kast. Er is ook een setje waarbij de paardjes wit zijn

Het setje bestaat uit een klein huisje waar Polly en haar vriendinnen Rebecca en Jenny een kaartje voor de Carrousel kunnen kopen. De popjes passen precies op de paardjes, ze  zitten er als het ware in dameszit op. Verborgen onder het dak van de draaimolen is een restaurantje. De klepjes kunnen opengeklapt worden en vormen dan vlindertjes. Het dakterrasje is alleen open met mooi weer, er zijn een paar zitplaatsen als ze hun drankjes op hebben en ze zijn in een avontuurlijke bui, dan kunnen ze via de glijbaan naar de draaimolen beneden. 

Dit hoort er bij deze Polly Pocket:

  • Polly
  • Jenny (met suikerspin)
  • Rebecca (met twee staartjes)

Dit kan er bewegen in deze Carousel set:

  • Door aan het pinnetje bovenop, of aan het struikje rechts achter te draaien, komt de carousel in beweging. De paardjes gaan dan ook omhoog en omlaag.
  • De dakjes kunnen opengeklapt en vormen dan vlindertjes
  • Het deurtje van het ticket-verkoop huisje kan open

Compleet: Ja, doos is er ook nog bij

Terug naar overzicht

Terug naar overzicht