Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Polly Pocket Summer Villa

Wat was ik verrast over het formaat van dit setje toen ik hem ontving. Zo klein, de kleinste compact die ik tot dan toe gezien had, alleen De Italian Holiday set is mogelijk nog wat kleiner. Dit ieniemieinekoffertje is een vakantiehuisje ergens in de natuur. Het hoort bij de Vacation Fun serie en die is zeker de moeite van het bekijken waard. Alle setjes hebben de vorm van bagage en de een heeft nog meer details dan de ander. Veel van de setjes hebben er zelfs een mini koffertje in dezelfde vorm van het setje erbij zitten. Onderaan deze pagina vind je een uitgebreide fotoserie van deze set zodat je mee kunt genieten van alle details. 

Polly gaat graag naar dit vakantiehuis in de zomer. Het is er lekker warm en er zijn geen buren waardoor Polly de hele dag lekker in haar badpak rond kan lopen als ze dat wil.Het appartementje is niet groot, maar dat hoeft ook niet want Polly brengt de meeste tijd door in de tuin. Daar staat een fijn ligbed, maar omdat het er zo warm is, en de zon er vaak fel schijnt zorgt ze er wel voor dat ze altijd onder een parasol ligt zodat ze niet verbrand. In de tuin staat een mooie hot-tub. Als je Polly hierin zet, en je duwt op het boompje dan beweegt Polly als het ware in het water. Zo leuk! Als ze uitgebadderd is kan ze nog lekker nagenieten op de veranda en gelukkig kan ze ook daar de Parasol neerzetten. Fijn een boek lezen of een glas drinken in de schaduw! Het appartement heeft uitzicht op een groot meer, daar is het altijd druk met bootjes, dus voor Polly gaat slapen kijkt ze altijd nog even door het raam naar buiten. Het is leuk om alle bedrijvigheid op het water te zien, en de ondergaande zon is prachtig!

Dit hoort er bij deze Polly Pocket:"

  • Polly
  • Parasol
  • Koffertje in dezelfde vorm als deze set

Dit beweegt er in deze Summer villa set:

  • Door het popje in het bubbelbad te zetten en dan het boompje te bewegen begint het popje in het bad mee te bewegen met de bubbels. 
  • Het terras kan uitgeklapt worden

Compleet: Nee, het koffertje mist nog

Terug naar overzicht

Terug naar overzicht