Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Polly Pocket Sweet Roses

Over dit setje weet ik niet zo goed wat ik moet zeggen. Het is voor veel mensen een van de favoriete series, voor mij wat minder al moet ik zeggen dat ik wel gek ben op de Bubbly Bath set. Behalve deze Polly Pocket Sweet Roses set, bestaat de serie nog uit de  Bubbly BathJewel Magic Ball en de  Starshine Palace set, die net als deze Sweet roses set semi-transparant zijn en voorzien van meer goudkleurige details dan je ogen aan kunnen. 

Bij de set horen een heleboel prikkertjes die je op verschillende plaatsen in de set kunt prikken, eigenlijk een beetje zoals bij de nieuwere Polly Pockets. Zoals je ziet op de foto heeft het popje een klein gaatje in het lijfje zitten. Hier kan je ook een bosje bloemen op prikken. Het dopje van deze set is een parfumflesje waar vroeger ook daadwerkelijk parfum ingezeten heeft. . 

De bovenste helft van deze set stelt een hele grote kaptafel voor met kastjes, vazen, kroonluchters, grote spiegels en allerlei flesjes parfum en sieraden. In het midden bij het scharnier zit een setje dat naar boven geklapt de voordeur is, en dat uitgeklapt een bed is. Onderin is een vijver (het gedeelte waar je geen paars ziet, is de vijver) met bruggetjes en veel ruimte voor alle bosjes bloemen. Er loopt een bruggetje over het water en er is een schommel die boven het water hangt tijdens het schommelen. 
De fontein kan op z'n kop in de set gezet worden en dan kunnen alle 5 de bloemprikkertjes erin gezet worden. Zo is het net een heel groot boeket! Als je aan de fontein draait dan zwemt er een klein doorzichtig visje rond door de onderkant van de set. 

Dit hoort er bij deze Polly Pocket:

  • De dop die functioneert als parfumflesje
  • Polly
  • Een blauwe en een rode vaas
  • Twee paarse bloemenstekers
  • Twee roze bloemenstekers
  • Een blauwe bloemensteker

Dit kan er bewegen in deze Sweet roses set:

  • Het gedeelte dat aan het scharnier vastzit kan je omhoogklappen zodat het de voordeur is, of naar beneden klappen zodat het 't bed voorstelt
  • Zet de fontein andersom en gebruik hem als vaas voor alle bloemen. Daarnaast kan je door hieraan te draaien ook het visje door de vijver laten "zwemmen"
  • De schommel beweegt op en neer


Compleet: Ja, er was wel een bloemetje net naast het bruggetje afgebroken. Dit is gelijmd. 


Terug naar overzicht