Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Polly Pocket Carnival Parade

Voor dit setje heb ik wat fratsen moeten uithalen om hem te bemachtigen, maar toen ik hem eenmaal in mijn handen had was het alles meer dan waard. Ik heb niets illegaals gedaan hoor, alleen sommige verkopers lijken niet te willen verkopen aan mensen die al heel veel setjes hebben, dus uiteindelijk heb ik hem via mijn lieftallige man kunnen kopen en ik ben er nog steeds zooooo blij mee! Dit setje staat dan ook niet bij de andere compacts in de kast, maar heeft een mooi ruim, eigen vakje in een smal kastje waar verder allemaal kleine speelsets in staan. Het setje heet de Polly Pocket Carnival Parade set, en hij is iets kleiner dan de gemiddelde compact sets. 

De reden dat ik dit setje onder andere zo gaaf vind is omdat het een stempelsetje is! Het stempeltje zit in dit geval onder popje Polly, het stempelkussen is verborgen onder het witte toneel.. Aan de binnenkant zie je een soort tuinfeest waar Polly op mag treden. Ze heeft haar mooiste jurk aangetrokken en er is zelfs een speciaal podium. Er is een Carrousel op de achtergrond en er zijn heel veel gasten aanwezig. In het voorste deel van de set zie je nog verdere versieringen zoals ballonnen, bogen en er staat zelfs een barbecue met een paar hamburgers erop. 

Dit hoort er bij deze Polly Pocket:

  • Polly
  • Podium, is ook meteen dekseltje voor de inkt.

Dit beweegt er in deze Carnival Parade set:

  • Het gele dakje kan je vanaf de punt naar beneden klappen zodat een groot podium/balkon ontstaat. 
  • Het groene trappetje dat om het witte podium heen ligt kan je omhoog klappen zodat het een soort boog wordt voor boven het podium.

Compleet; ja

Terug naar overzicht