Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Polly Pocket Magical Swimabout Polly

Hoewel ik zelf niet een bijzonder groot fan ben van zwemmen, is het wel heel leuk om met dit soort setjes te spelen want je kunt echter water gebruiken en door de verschillende functies kan je je echt helemaal uitleven. Het setje is namelijk niet alleen bestand tegen water, maar is ook magnetisch, waardoor je popje Polly door de set kunt laten bewegen zonder haar zelf vast te houden. Hoe cool is dat. 

Van deze set zijn er maar liefst 4 varianten: De Pool party variatie die blauw-wit gestreepte stoeltjes heeft, en de Magical Swimabout Polly met oranje strandstoeltjes. Van zowel de sets met de blauwe als de sets met de oranje stoeltjes zijn elk twee varianten met een verschillende banner. Ik heb drie van de vier varianten weten te bemachtigen. De Polly Pocket Magical Swimabout Polly komen van Bluebird, de Pool Party sets van Mattel. 

Dit setje is magnetisch en bovendien dus echt te gebruiken met water. Er horen twee popjes bij: magnetische Polly en popje Laura die niet magnetisch is. Je kunt polly door de set laten bewegen, ze loopt zo via de oranje helling het zwembadje uit, en springt er via de duikplank pardoes weer in. Daarna loopt ze naar de glijbaan, het hekje gaat vanzelf voor haar open en voor ze het weet is ze weer beneden in het grote bad. Vriendin Lauren gaat ondertussen voor hen beiden een ijsje halen bij het karretje dat vooraan in de set staat.

Boven het zwembad hangt een douchekop. Als je het badje vult met water en je duwt op de douchekop dan sproeit er water uit. De douche kan ook naar rechts gedraaid worden, zo kunnen popjes die langs de kant staan en klaar zijn met zwemmen zich schoonspoelen voor ze zich aan gaan kleden en weer naar huis vertrekken. 

Dit hoort er bij deze Polly Pocket;

  • Polly in een blauw  jurkje
  • Lauren in een limegroen badpak

Dit beweegt er in Swimabout Polly:

  • Alle bewegende onderdelen worden in gang gezet door het magnetische popje, dat je kunt laten bewegen door haar op het goudkleurige hartje in het zwembadje te zetten en daarna het hendeltje te bewegen
  • Als je haar tegen het ligbedje aan laat lopen gaat ze liggen
  • Het poortje van de glijbaan gaat open als Polly er aan komt
  • Als je water in het setje doet en dan op het douchestangetje naast het bad drukt komt er echt water uit. Je kunt deze douche verschillende kanten op draaien zodat er zowel in het badje als ernaast gedoucht kan worden
  • Het rekje met zonnebrillen kan draaien

Compleet: Ja

Terug naar overzicht