Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Polly Pocket Pool Party

Dit is één van de vier varianten die er zijn van deze set. De setjes zien er eigenlijk allemaal hetzelfde uit, met als grote verschil dat er verschillen zijn in de banner tussen de twee vlaggetjes achterin en de kleur van het ligstoeltje vooraan. Daarnaast verschilt het jurkje van Polly van kleur. Bij de Bluebird "magical Swimabout Polly" hoort het jurkje blauw te zijn, en bij deze Mattel Polly Pocket Pool party is het jurkje roze. 

Van deze Pool Party set bestaat daarnaast tevens nog een variatie waarbij het spandoek boven het zwembad anders is. Van de Magical Swimabout Polly bestaat ook een variatie met een andere banner. 

Vroeger stelde ik me zwemmen in een buitenzwembad voor zoals in dit setje. Gezellige kleuren en ruimte genoeg om te zwemmen en plezier te maken. In de praktijk viel het vaak een beetje tegen, maar gelukkig bestaan er zwembadjes zoals deze set van Polly Pocket. Superleuk omdat het setje en Polly magnetisch zijn. Door middel van het hendeltje kan je haar door de set laten lopen en het setje zelf kan zelfs gevuld worden met water. 

Dit hoort er bij deze Polly Pocket set:

  • Polly in roze jurkje met magnetisch voetje
  • Lauren

Dit beweegt er in Swimabout Polly:

Alle bewegende onderdelen worden in gang gezet door het magnetische popje, dat je kunt laten bewegen door haar op het goudkleurige hartje in het zwembadje te zetten en daarna het hendeltje te bewegen

  • Als je haar tegen het ligbedje aan laat lopen gaat ze liggen
  • Het poortje van de glijbaan gaat open als Polly er aan komt
  • Als je water in het setje doet en dan op het douchestangetje naast het bad drukt komt er echt water uit. Je kunt deze douche verschillende kanten op draaien zodat er zowel in het badje als ernaast gedoucht kan worden
  • Het rekje met zonnebrillen kan draaien

Compleet; Ja

Terug naar overzicht