Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Polly Pocket Dreambuilders Master Bedroom

Een van de onderdelen van deze serie is de Polly Pocket Dreambuilders Master Bedroom, met een supergaaf bed en een hele leuke kledingkast. Ik vind dit zo'n gaaf setje en dan te bedenken dat ik er eerst helemaal niks aan vond! Zo zie je maar... Jammer genoeg zijn deze setjes niet zo stevig als de setjes tot 1997, maar als je zo alle dreambuilder setjes bij elkaar ziet dan is dat toch wel heel erg leuk. Hieronder dus de "ouder slaapkamer". Dit huisje werd los verkocht, in tegenstelling tot de Dreambuilders Deluxe Mansion - die bestond uit 4 huisjes en allerlei toebehoren. 

Er hoort Popje Polly in een pyjama bij en een grijze poedel. In dit setje kan wat meer bewegen dan in de andere sets en dat maakt het natuurlijk wel allemaal extra leuk. Ik vind dat bed zo gaaf, het lijkt me vreselijk onpraktisch, maar het ziet er super knus uit. Het leukste vind ik dat als je het hendeltje bij het bedje gebruikt, afhankelijk van hoe je het bedje draait, er een televisie of een theepot tevoorschijn komt en de gordijnen open/dicht gaan. 

Deze popjes horen bij DB Master Bedroom: 

Dit kan bewegen in deze Polly Pocket:

  • Draai aan de hendel onder het bed en het bed draait van links naar rechts, waarbij of een televisie naar boven komt naast het bed, of een ontbijt met theepot. Ondertussen openen of sluiten dan ook de gordijnen
  • De stoel bij de kaptafel kan naar achter geschoven worden
  • De doos op de kaptafel kan open en dicht
  • De kledingkast kan gedraaid worden zodat je het mandje van de poedel te zien krijgt
  • Het dekbedje kan opengeslagen worden. 


Compleet: Nee, Polly ontbreekt nog


Terug naar overzicht