Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Sapphire Winter Dream

Een van mijn Polly Pocket wensen is dit setje, maar dan uit de verpakking. Het lijkt me zo leuk om me te spelen en te kijken hoe alles werkt, maar zoals dat gaat met oud speelgoed dat nog nieuw in de verpakking zit: dat haal je er natuurlijk niet uit. Da's zonde... Dus, meer dan kijken naar dit setje kan ik niet, maar dat maakt het misschien juist wel interessanter. 

Het is een soort juwelendoosje, dat van bovenaf in twee helften opengeklapt kan worden. De set gaat open door op het Polly Pocket logo te drukken. Als je aan de blauwe saffier/pilaar in het midden draait, dan gaat er een sneeuwgrot open en zie je een pinguïn zitten. Er rent ook een konijntje onder de besneeuwde brug door. Er zit een slee in met een paard dat rondjes kan lopen door de set. Er is een draaischijfje in het witte gedeelte waar de popjes op kunnen. Dit kan draaien en dan is het net alsof ze door de set schaatsen. 
Als je het paardje met koets op een bepaalde manier in de set zet, kunnen de popjes een ritje maken in de koets door het setje. Onderin de set zit een uitklapbaar paneel waardoor het besneeuwde gebied nog groter wordt. Alle informatie over deze set heb ik van andere websites verzameld en ik kan vanwege de verpakking niet testen of het allemaal klopt. 


Terug naar overzicht