Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Polly Pocket Picknick Compact

Dit was een van de eerste nieuwe ontwerpen waarmee Mattel naar buiten kwam, en er zit een hondje bij. Ik ben gek op dieren, met name op honden. Ik hoef niet uit te leggen dat ik dus best wel heel erg enthousiast werd van deze set. Het heeft alsnog ruim een jaar geduurd voor ik hem kocht, ik liet me teveel beïnvloeden door andere Polly Pocket verzamelaars van over de hele wereld (facebook, instagram etc) die de nieuwe setjes helemaal afkraakten. Ik vind ze ook niet zo tof als de setjes van tussen '89 en '97 maar ik vind ze wel leuk. En nu heb ik me dus niet meer tegen laten houden van wat anderen ervan vinden, maar gewoon besloten dat ik een aantal setjes wilde aanschaffen. Niet allemaal, alleen de setjes die ik zelf echt leuk vind om te zien. En daar hoort deze Polly Pocket Picknick compact ook bij. 

De naam in het Nederlands, of althans, bij Bol.com is Polly's Picknick. Op de verpakkingen van deze setjes kan ik helemaal nergens de naam van de set vinden. Niet in het Nederlands en niet in het Engels, of welke andere taal dan ook. Gelukkig is er internet waar tegenwoordig bijna alles op te vinden is (zo ben je tenslotte ook op deze pagina terecht gekomen, niet dan ;-) )
Bij dit setje zit een superschattig hondje, dat Peaches heet. Het was even zoeken om de naam te achterhalen, maar dankzij de Polly Pocket tekenfilms is dit toch gelukt. Een skateboard waar Polly door de speciale Stick Technologie op kan blijven staan/ plakken. Je kan haar er ook weer makkelijk afhalen en ergens onder in de set op het picknickkleedje of gras neerzetten, daar blijft ze ook plakken. Wat ik heel erg leuk vind is dat de wieltjes van het skateboard ook echt draaien. Als ik niet zo bang was dat ik ze stuk zou maken of wat zou verliezen zou dit er zo een kunnen zijn die ik bij me zou dragen als sleutelhanger. I love it!

Dit hoort er bij de Picnic Compact set:   

  • Polly
  • Hondje Peaches
  • Skateboard
  • Picknickmand

Dit beweegt er in deze Polly Pocket:

  • De scooter beweegt op en neer net zoals een wip
  • Het blauwe dekseltje onderin de set kan open
  • De wieltjes van het skateboard rollen echt
  • Het dekseltje van de picknickmand kan open. 

Compleet: Ja, nieuw in geopende verpakking


Terug naar overzicht