Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Polly Pocket Awesome Art Studio

Misschien weten sommigen van jullie dat ik, naast Polly Pockets verzamelen,ook andere hobby's heb. Een daarvan is glaskralen maken en daarvoor is een kamer in huis ingericht. Ik noem het geen Atelier, maar dat is het in wezen wel natuurlijk. Misschien dat dit Polly Pocket Awesome Art Studio setje me daarom zo aanspreekt, leuk dat er voor bijna iedereen wel wat te vinden is, voor dierenliefhebbers is er dit jaar bijvoorbeeld o.a. de  Hoppin Hangout Locket met een konijntje, terwijl voor de liefhebbers van rekenen en natuurkunde de  Rockin' Science set erg leuk is. De kleuren van deze Awesome Art Studio zijn lekker vrolijk en fel. Het artikelnummer van deze set is GCN10 en in het Nederlands heet 'ie Polly's Atelier.

Je kunt deze locket makkelijk met je meenemen aan je rugtas of sleutelbos. Pas wel op dat hij niet opengaat onderweg, want het zou jammer zijn als je de losse onderdeeltjes verliest. In dit setje zie je dus  Polly haar atelier, ze heeft haar knutselkleding al aan, want tijdens het schilderen wordt er wel eens wat vies. Ze heeft al één schilderij klaar, dat zit los bij deze set. Haar koffertje met schilderspullen is nooit ver weg, en als het schilderij moet drogen kan ze verder met pottenbakken. Natuurlijk blijft ze door de speciale Polly Stick Technologie plakken op de ondergrond in het onderste deel van de set. Zonder rotzooi, zonder plakresten, en ze is makkelijk weer los te halen om op te bergen of bij een andere set te gebruiken. Als ze niet meer zo goed plakt kan je op de gebruiksaanwijzing die bij de set zit kijken hoe je haar schoon kan maken zodat je haar weer op elke Polly Stick ondergrond neer kunt zetten. Heel eenvoudig, met een plakbandje (zo'n scotch tape). 

Dit hoort er bij Awesome Art studio: 

  • Polly
  • Schilderij
  • Stoel
  • Schilderskist 

Dit beweegt er in deze Polly Pocket:

  • Het blauwe deurtje naast de schildersezel kan open en dicht
  • De pottenbakkerstafel met blauwe pot erop kan draaien. Hier zit geen tandwieltje voor aan de set, dit moet je handmatig doen
  • De schilderskoffer kan open en dicht

Compleet: Ja


Terug naar overzicht