Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Polly Pocket Lil Princess Pad

Om te beginnen: deze pagina bevat een spoiler. Nou zal je denken: hoe kan een Polly Pocket pagina nou ooit een spoiler bevatten. Dat zit zo: deze Polly Pocket Lil' Princess Pad set is er een uit de Hidden Hideouts serie. En dat houd zoveel in als dat er in de set 3 speeltjes verstopt zitten die je nog niet kan zien als je de set voor de eerste keer open maakt. Voor je verder naar beneden scrollt staat hier eerst een foto van de set zoals hij is voor je de 3 verrassingen eruit haalt. Scroll je wel verder naar beneden dan zie je wat er bij deze set zit. Wil jij je laten verrassen? Kijk dan niet verder.
De set ziet er als je hem voor de eerste keer opent zo uit: 

Excuses voor de lelijke achtergrond, maar je snapt natuurlijk wel dat toen ik een doos vol Polly Pockets voor mijn neus had staan, mijn geduld behoorlijk op de proef werd gesteld en ik niet eerst alles rustig met een zwarte achtergrond op de foto wilde zetten. Goed, zoals je dus ziet, zitten er kartonnetjes met afbeelding in het bovenste gedeelte. Daarachter zitten de speelgoedjes verstopt. Ergens vond ik het heel jammer om die leuke plaatjes eruit te halen, maar als je dat niet doet, dan kan je dus niet bij de extra dingetjes die erbij zitten. Als je ze er eenmaal uitgehaald hebt kan je ze er niet meer terug in doen.

Goed, daar komt ie dan *tromgeroffel*: 

Superleuk toch?! Ik moet eerlijk zeggen dat toen ik een paar filmpjes op youtube zag over deze sets, ik meteen verkocht was. Ik vind het zo'n leuk idee om op deze manier de spulletjes in een set te doen, al vond ik het best lastig om de set "kapot" te maken, want zo voelde het wel een beetje. Er zijn trouwens nog drie setjes in de Hidden Hideouts Serie, deze sets heten:  Unicorn UtopiaFlutterific Forest en  Mermaid Cove. De nieuwe Mattel setjes vanaf 2017 zijn voorzien van een speciale technologie waardoor de popjes blijven kleven als je ze op de speciale stickers neerzet. De popjes en de stickers voelen niet plakkerig en je hebt dus geen lijmresten of andere troep. Als je popje niet meer plakt kan je hem eenvoudig reinigen, bij elke set zit een gebruiksaanwijzing waar op staat hoe je dit het beste kunt doen. 

Wat ik niet wist, en waar ik later pas achter kwam, is dat de spulletjes die in de set verstopt zitten, nogal eens kunnen verschillen van kleur. Zo kan je een set openen met een blauwe cape, maar bijvoorbeeld ook met een roze cape. Nu moet ik zeggen dat ik bij het bekijken van filmpjes over deze set alleen de combinatie heb gezien die hierboven afgebeeld is. Heb jij nou toevallig ook zo'n set waarbij de dingetjes die erbij zitten in een andere kleur zijn, dan zou ik het superleuk vinden als je me een foto zou willen sturen! Het artikelnummer van deze set is GDK80 en de Nederlandse naam is Lila's Droomkasteel. De Polly Pocket set is o.a. te koop bij bol.com

Wat hoort er bij deze Polly Pocket:

  • Lila
  • Cape
  • Kroontje
  • Paardje
  • Velletje met stickers

Dit kan er bewegen in de Lil Princess Pad set:

  • Het blauwe gedeelte van het badje kan omhoog en eer dicht zodat Lila in bad kan gaan zitten
  • De paleisdeuren kunnen open, daar achter zit een speciale Polly Stick sticker waarop ze kan blijven staan, zelfs als je de set op zijn kop houdt. 
  • draai je aan de blauwe fontein onderin de set, dan zwemmen de zwaantjes in een cirkeltje. 

Via mijn contactformulier kreeg ik een mailtje van Aline, dat ze andere kleuren goodies bij dit setje heeft zitten. Ze was zo vriendelijk me foto's te sturen zodat ik ze jullie kan laten zien. Super bedankt Aline!!! 


Compleet: Ja


Terug naar overzicht