Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Polly Pocket Mermaid Cove

Dit setje is één van de 4 Hidden Hideout setjes die op dit moment (26-06-2019) in Nederland verkrijgbaar zijn. Na enig gespeur op internet weet ik ondertussen dat er nog twee van dit soort setjes te koop zijn, namelijk GDL84 met als thema ruimtevaart, en GDL85 met als thema een wintertafereel. De Engelse namen weet ik nog niet, want ik kan ze op dit moment alleen op Duitstalige websites vinden. Dit Polly Pocket Mermaid Cove Hidden Hideouts setje is in elk geval al hardstikke leuk om te zien. Nu denk je vast: nou, kom maar op dan met die foto's. Maar dat ga ik dus nog even niet doen, want.... In dit setje zitten naast een popje en een velletje stickers, ook drie extra accessoires. En niet iedereen wil die meteen zien, vooral niet als diegene zelf de set nog wil kopen en zich wil laten verrassen. Daarom krijg je hier eerst de foto te zien van het setje zoals het eruit ziet als je het voor het eerst open maakt: Scroll je naar beneden zie je alle foto's. Zelf weten ;-) 

Zoals je ziet bestaat het bovenste gedeelte niet uit een speelsetje, maar uit een kartonnen achtergrond. Natuurlijk zit hier wel een speelgedeelte achter, maar daarvoor moet je het karton eerst uit de set halen. Het maakt niet heel veel uit of je dit voorzichtig doet of er gewoon uit scheurt, want je krijgt het er toch nooit meer terug in, maar ik heb het er toch maar netjes en voorzichtig uitgehaald zodat ik het kon bewaren, want het is toch zonde om zo'n gezellig plaatje dat bij de set hoort in de prullenbak te gooien. 

Oké, dan komen nu de foto's van de set: 

Superleuk toch?! Zoals je ziet zaten er een octopus. een kroontje en een zeemeerminnenstaart bij die Polly ook echt kan dragen. Dan komt nu de grote shock: deze onderdelen zitten soms ook in een andere kleur bij de set. Maar welke kleur erbij zit, dat weet je dus van te voren niet. Heb jij nou een set waarbij die spulletjes een andere kleur hebben? Dan zou je me echt heel erg blij maken als je me een foto zou willen sturen voor op de website! 


Dit zit er bij Mermaid Cove: 

  • Polly
  • Zeemeerminstaart
  • Kroontje
  • Octopus
  • Velletje speciale Stickers

Dit beweegt er in deze Polly Pocket:

  • De draaimolen onder in de set draait, en Polly kan ook echt op de paardjes zitten. 
  • Het schip schommelt op en neer
  • De schatkist links bovenin de hoek kan open en dicht. 

Compleet: Ja, nieuw in verpakking (die is wel open ;-) 


Terug naar overzicht