Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Polly Pocket Moon Rockin' Adventure

Bij dit setje zitten, net als bij de andere 5 Hidden Hideouts setjes, een paar verrassingen. Die zitten verstopt achter het karton dat je op de foto's hieronder ziet. Pas als je dat eruit haalt krijg je de speelwereld die daar achter verscholen ligt te zien. Omdat je misschien overweegt om deze set te kopen, en je nog niet wil weten wat er als verrassing bij zit, staan die foto's iets verderop op deze pagina. Je kunt dus zelf bepalen of je wel of niet al wil zien wat erbij zit, door wel of niet naar beneden te scrollen. Als je het karton eenmaal uit deze Polly Pocket Moon Rockin' Adventure set hebt gehaald, kan je het er niet meer terug in stoppen. Op internet heb ik deze set ook gevonden onder de naam Space Adventure. Het artikelnummer van dit setje is GDL84.

In het onderste gedeelte van de set zie je een vliegende schotel, als je daar aan draait, draait ook de ondergrond mee, en krijg je verschillende sterrren en planeten te zien. Er zijn twee stoeltjes en je ziet een paar "vulkaantjes" die gevuld zijn met een groene "vloeistof" (niet echt vloeibaar uiteraard, gewoon een plaatje). Ik vind de voorkant ook zo leuk. Dit setje doet me denken aan de 1996 Minnie Mouse Compact. Die heeft ook een heel leuk ruimte thema, en er zijn wel wat vergelijkingen te vinden tussen dat setje en het hierboven genoemde Polly Pocket setje. 

Dan nu de foto's van de binnenkant van deze set: 

Bovenin zie je de raket waarmee popje Shani naar de ruimte is gereisd Daarnaast bovenin zie je drie hele nieuwsgierige ruimtewezentjes hun hoofdje boven de rotsen uitsteken. Deze mannetjes lijken erg op de mannetjes die bij de Minnie Mouse Compact zaten. Je kunt ze voor een deel tevoorschijn laten komen door op het donkerroze knopje voor op de rotsen te drukken. Daaronder zie je het bestuurcentrum van het ruimte station. Vanuit deze ruimte kan Shani alles bedienen en onderzoeken. En heej, daar staat weer een nieuwsgierig ruimtewezen te kijken! 

Wat hoort er bij  Moon Rockin Adventure?

  • Shani
  • Ruimtehelm
  • Rugtas
  • Ruimtemannetje
  • Vel speciale Polly Stick stickertjes

De kleuren van de bijgeleverde accessoires kunnen per set verschillen. 

Dit beweegt er in deze Polly Pocket:

  • De raket kan open, maar ook van boven naar beneden geschoven worden
  • De ruimtemannetjes rechtsbovenin kunnen boven de rotsen uit kijken door op de donkerroze knop te drukken
  • Door aan de ufo te draaien in het onderste gedeelte van de set, zie je allerlei plaatjes voorbij komen in het onderste gedeelte. 

Compleet: Ja


Terug naar overzicht