Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Polly Pocket Secret Slumber Party

Voor de mensen die de vintage setjes verzamelen, of zich er wel eens in verdiept hebben, komt de naam van deze set misschien bekend voor. Dat kan want in 1994 zijn nog twee setjes uitgebracht met als thema "slaapfeestje" en dat waren deze twee sets: Slumber Party fun  en Slumber Party Fun variatie. Ik denk ook dat dat setje als inspiratie is gebruikt voor deze set, al weet ik dat natuurlijk niet zeker. In beide sets zit een televisie, bij de oude set kan je "van zender wisselen" door op een knopje te drukken, in deze Polly Pocket Secret Slumber Party set kan je de televisie "aan zetten" door het zwarte klepje naar beneden te schuiven (de pizzadoos die bij het setje zat is hier bij mij in vast komen te zitten, dus als je alles terugstopt in de locket ben je gewaarschuwd: doe eerst de televisie "uit" ;-) ) . In beide sets zit een slaapbank die uitgeklapt kan worden en in beide sets komt ook pizza voor, maar in deze set is dat in de vorm van een pizzadoos die ook echt open en dicht kan. 

Al vind ik de kleuren van dit setje niet erg indrukwekkend, ik vind hem verder wel leuk om te zien en ik kan me voorstellen dat kinderen hier heel veel plezier mee hebben. Het roze beertje dat er bij zit is gewoon superschattig en dat die pizzadoos open kan is gewoon bijna een cadeautje. Ik denk wel dat als je hem vaak open en dicht doet, het scharnierpunt uiteindelijk zal doorscheuren, maar met een beetje moed, beleid en trouw komt het denk ik prima in orde met deze set. Polly heeft haar pyjama al aan en die is toch gewoon te leuk! Het artikelnummer van deze set is GCN07 en heet in het Nederlands Polly's Pizza Avond. Ik heb mijn setje gekocht bij Bol.com. Je kunt Polly op de ondergond van het onderste deel van de set laten staan, door de speciale Polly Stick laag valt ze dan niet uit de set. Lekker handiggg! 

Dit zit er bij Secret Slumber Party: 

  • Polly
  • Tafel met etenswaar
  • Pizzadoos
  • knuffelbeer

Dit beweegt er in deze Polly pocket:

  • Het scherm dat voor de televisie zit kan naar boven of naar beneden geschoven worden, zo staat de televisie uit of aan
  • De bank kan opengeklapt worden tot slaapbank
  • De pizzadoos kan open en dicht. 

Compleet: Ja, nieuw in geopende verpakking (zelf geopend, iets met nieuwsgierig ;-) 


Terug naar overzicht