Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Polly Pocket Floatie Ring

Door - of dankzij - deze supergave flamingo ring ontstond er bij mij een heel nieuw niveau van Polly Pocket verzamelwoede. Nooit geweten dat ik zo bezig zou kunnen zijn met het bemachtigen van een bepaalde serie Polly setjes. Normaal gezien is het een eitje om ze via internet in het buitenland te bestellen. Nu dus niet. Alleen bij een speelgoedketen in Engeland waren ze te koop. In een hele echte winkel. Zo een waarvoor je de deur uit moet. En in mijn geval dus ook een vliegticket nodig zou hebben om ze te kunnen kopen. Dat was een beetje teveel van het goeie. Dan maar op zoek naar mensen die ik ken, die voor mij deze superleuke Polly Pocket Floatie Ring op de kop kunnen tikken. Maar ik ken niet zo heel veel mensen, laat staan iemand in Engeland. Uiteindelijk heb ik in een van de Polly Pocket groepen die Facebook rijk is, gevraagd of er iemand is die in Engeland woont en voor me zou willen kijken. Er waren drie dames die dat wel wilden doen voor me. Nergens te vinden. En toen, ineens, stonden ze op Ebay. En ik heb ze gekocht. Ze? Ja, want deze ring hoort bij de Tiny Takeaways serie en die bestaat uit 8 (!!!) van dit soort superleuke vrolijke setjes. 

Misschien komt de naam Floatie ring je vaag bekend voor. Of althans, zonder de toevoeging van het woord "ring". Dat kan kloppen, want de allereerste set van de nieuwste serie Polly Pockets die ik kocht, heette Flamingo Floatie. Die set is veel harder roze van kleur, en hoewel die set echt heel leuk is, is deze ring gewoonweg superschattig. De ring en de flamingo zijn los van elkaar te gebruiken. Bij elke set van de Tiny Takeaways serie is het namelijk zo dat je hem zowel als ring en als ketting kunt dragen. In elke set zit een opening voor de ring, en een haakje voor de ketting. Het enige dat je hoeft te doen is de ring/ketting even omwisselen met een van de andere setjes. Het jaartal op het setje is 2018, maar het setje werd in 2019 verkocht.  De artikelcode van deze ring is GFP69. 

De andere setjes uit deze serie zijn: De andere setjes van de Tiny Takeaways serie zijn:   Donut Ring,  French Fry Ring,  Ice Cream Locket,  Phone Locket,  Pizza Locket,  Rocket Locket en  Smoothie Ring.


Compleet: Ja


Terug naar overzicht