Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Polly Pocket French Fry Ring Gold

Deze ring is er een uit de Tiny Takeaway serie. Die was in Nederland, of beter gezegd, op het vasteland van Europa, niet te koop. Ik heb de eerste 6 Polly Pocket Tiny Takeaway zakjes dan ook gekocht op ebay.co.uk. De variaties grotendeels bij Hebbiesenzo.com

De eerste serie zat nog in doorzichtige zakjes, waarbij de tweede en derde serie alles in Blind bags verpakt was. In de eerste serie vind je onder andere de volgende setjes waarbij er van elk setje twee kleuren gemaakt zijn:  Donut Ring,  Floatie Ring,  Ice Cream Locket,  Phone Locket (lijkt meer op een gameboy maar soit),  Pizza Locket,  Rocket Locket en de  Smoothie Ring. In de tweede serie kwamen daar onder andere Avocado's, Vogelhuisjes, schelpen en cactussen bij. Natuurlijk ook weer in verschillende uitgaven. Zo waren er speciale goudkleurige setjes, waaronder dus ook de Polly Pocket French Fry ring uit serie 2 hieronder, met popje Nicolas.

Ik vind het kindermenu-speelgoed-gehalte van deze ring erg hoog. Misschien komt het door het bakje en de frietjes, maar de kwaliteit van dit speeltje zal daar ook vast aan bijdragen. Dit is overigens wel de enige van de serie ringen waar het popje op een logische manier in past. Bij de andere drie ringen is dat "net niet". Bij alle Tiny Takeaway setjes kan je ervoor kiezen hem te dragen als ring óf als ketting. Bij alle items is het namelijk zo dat er een inkeping is voor de ring, maar ook een oogje voor een ketting. Het enige dat je hoeft te doen is de ring/ketting om te wisselen met een ander setje.

Compleet: Ja


Terug naar overzicht