Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Polly Pocket Pizza Locket

Een grappig hangertje in de vorm van een pizzapunt. In het hangertje is ruimte voor popje Shani, die er overigens maar net in past, of beter gezegd: je kunt haar ook lager in het setje stoppen, maar mijn ervaring is dat zodra de voetjes een tijd lang in een rare houding zitten, ze deze houding aannemen en dit niet meer goedkomt, ook niet na een hele tijd het popje vlak te leggen. Het gaat in dit setje trouwens wel beter dan bij 3 van de 4 ringen. Deze Polly Pocket Pizza Locket is namelijk een Tiny Takeaway en daar zijn er op dit moment (juli 2019) 8 van in totaal. Het was best een toestand om ze in Nederland te krijgen, maar het is uiteindelijk toch gelukt. 

Natuurlijk heb ik meteen alle 8 de setjes gekocht, het bleef heel lang spannend of ik inderdaad alle 8 de verschillende sets zou ontvangen, dus met een andere Polly Pocket collector die ze ook had besteld, afgesproken dat als er dubbele tussen zouden zitten we met elkaar konden ruilen. Dit was gelukkig niet nodig, we hebben allebei de 8 verschillende sets gekregen. 
De andere sets heten:  Donut RingFloatie RingFrench Fry RingIce Cream LocketPhone LocketRocket Locket en  Smoothie Ring. Ik vind persoonlijk de donut, de flamingo, het ijsje, de phone locket en de rocket locket het leukst, maar ik kon deze natuurlijk gewoon ook niet laten liggen. 

Compleet: Ja

Terug naar overzicht