Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Polly Pocket Rocket Locket

Joepie, dankzij onder andere deze set heb ik mijn eerste serie Tiny Takeaways compleet. Van de tweede heb ik er nog 5 te gaan. In totaal zijn het er nogal wat: namelijk 14 uit serie 1, waar deze Polly Pocket Rocket Locket een variatie in kleur van is, en een 2e serie die in ondoorzichtige zakjes geleverd wordt en die uit 30 stuks bestaat. 
Van dit specifieke locketje  zijn er op dit moment 4, de set die je hieronder ziet en deze drie:   Rocket Locket   uit serie 1 en deze twee uit de 2e serie:   Tiny Takeaway s2 Rocket locket orange pearl die ik wel al heb en een Transparant Magenta kleurige raket locket die ik nog niet heb, 

Ik heb al die tijd gezegd dat de Tiny Takeaways niet in Nederland te koop zijn, maar...Verrassing: dat zijn ze wel! Dit setje komt namelijk samen met de   Tiny Takeaway S2 Icecream cone brown ,   Tiny takeaway s1 Phone Locket variatie ,   Tiny Takeaway S1 Smoothie Ring variatie  en de  Tiny Takeaway S1 Rocket Locket variatie bij hebbies&zo vandaan. Als dat nou geen goed nieuws is, dan weet ik het ook niet ;) 


Elke Polly Pocket Tiny Takeaway set bevat: 

  •  1 popje, in dit geval Shani

  • 1 ring of ketting. De ringen en kettingen van de 1e serie zijn allemaal paars van kleur, terwijl de kettingen en ringen van de tweede serie allemaal roze waren. Je kunt alle setjes zowel als ring en als ketting dragen!

  • Het item waar het popje in of op kan, zoals in dit geval de Raket

Compleet: Ja

Terug naar overzicht