Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Polly Pocket Milkshake roze

Krijg jij nou ook niet spontaan zin in een lekkere milkshake met slagroom als je dit setje ziet? Ik ben een enorme snoepkont, dus ik zou er best wel een lusten nu :) Dit Polly Pocket ringetje hoort bij de 2e Tiny Takeaway serie en deze milkshakes zien er uit om op te eten! Niet doen hoor, kijken mag, en spelen ook, dan heb je er ook veel langer plezier van. 

De eerste serie Tiny Takeaways zat in doorzichtige zakjes zodat je kon zien welke kleur en welk setje je kocht, maar deze tweede serie zit in zogenoemde "blind bags" waardoor het een verrassing is welk setje je krijgt. Dat is natuurlijk fantastisch leuk, maar de serie compleet maken is dan weer een ander verhaal...  Deze Milkshakes zijn er in verschillende kleuren. In deze tweede serie is er naast deze Polly Pocket Milkshake roze  ook een   Tiny Takeaway Milkshake paars transparante variant.

Het leuke  van de Tiny Takeaway setjes is dat je ze zowel als ring en als ketting kunt dragen. Bij elk setje zit 1 van de twee, maar elk setje heeft een haakje waar een ketting door kan en een holte waar je de hartvormige ring in kunt klikken. Je kunt er dus alle kanten mee op! 

Er zijn 30 verschillende Polly Pocket Tiny Takeaway setjes in de tweede serie, en er zijn verschillende soorten te verzamelen, normale sets, met glitter of zelfs goudkleur zoals deze flamingo.  Er zijn onder andere de volgende vormen: milkshakessmoothiesdonutsavocado'sijsjesflamingo'sgameboys/telefooncactussen en nog veel meer. Je ziet dus alleen van te voren niet welke je koopt. 


Elke Polly Pocket Tiny Takeaway set bevat: 

  • 1 popje, in dit geval Lila

  • 1 ring of ketting. De ringen en kettingen van de 2e serie zijn allemaal hard roze van kleur, terwijl de kettingen en ringen van de eerste serie allemaal paars waren

  • Het item waar het popje in of op kan, zoals in dit geval de milkshake-beker

Deze Tiny Takeaway serie is in Nederland op dit moment (17-09-2020) nog niet te koop, maar de 1e serie wel, namelijk bij "hebbies & zo". Mijn Tiny Takeaways en de Sand Secret setjes komen van Mifus.de 

Compleet: Ja

Terug naar overzicht