Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Polly Pocket Sand Secrets serie 1 set 6

Joepiedep**pie! Ik heb eindelijk de eerste serie Sand Secrets compleet. Gekocht via.....Vinted! Nooit gedacht dat daar Polly pockets op te vinden zouden zijn, maar zo zie je maar. Ik heb nog een ander juweeltje gevonden op Vinted, maar dat volgt later. Het nadeel van Sand Secrets is dat ze in blinde verpakkingen zitten, dus je kunt niet zien welk setje je koopt. Daarom was kopen via Vinted ideaal omdat ze daar uitgepakt waren in zoverre dat de popjes en het zand nog ingepakt zaten, maar ik de achtergrond al wel kon zien, en omdat elk setje zijn eigen achtergrond heeft, kon ik dus zo zien dat k geen dubbele had. Aan de kleur van het bakje van de setjes kan je zien uit welke serie ze komen. Serie 1 heeft paarse bakjes, en serie 2 en 3 hebben roze ofwel turquoise kleurige bakjes. Handig om te weten :) . Op de verpakking van de setjes kan je het ook zien, mocht je ze eens tegenkomen in een winkel ergens in het buitenland, dan staat het er op met een cijfer in een cirkeltje.

Ik weet niet of je wel eens gehoord hebt van magic sand/zand of kinetic sand/zand? Dat is een soort zand dat door magnetisme aan elkaar blijft plakken en waar in theorie dus ook binnen mee gespeeld kan worden zonder dat je hele huis verandert in een zandbak. Het is er in allerlei vrolijke kleurtjes en het is fijn spul om in je handen te hebben. Bij de Sand Secret setjes zit er dus bij elk setje een zakje van dat zand. Er zijn 30 verschillende, sommige hebben glitter / parelmoer zand en andere setjes hebben gewoon zand. Naast een verrassingszakje zand, zit er ook een verrassingszakje in met het popje en extraatjes. 

Dit hoort er bij deze Sand Secrets:  

  • Een verrassingszakje met speciaal zand, in dit geval geel zand
  • Een achtergrondje met plaatje dat bij het thema past, in dit geval een strand met palmbomen
  • Een zakje met de popjes en toebehoren, in dit geval  zijn dat popje Lila, een zandkasteel, een parasol en een kist met goudstukken

Dit beweegt er in deze set:

  • In het zandkasteel zit een krabje verstopt, als je aan het vlaggetje trekt zie je dat het krabje de vlag vasthoudt
  • de onderkant van het zandkasteel is een stempel waarmee je afdrukken in het zand kunt maken (kei gaaf bedacht!). 
  • Het kistje met goudstukken kan open en dicht
  • natuurlijk kan je ook gewoon met het zand spelen

Compleet: Ja 


Terug naar overzicht