Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Polly Pocket Sand Secrets serie 1 set 10

Ik geef het toe: ik loop drastisch achter met het plaatsen van nieuwe Polly Pockets. Deze kwamen namelijk in januari al binnen en het is nu half september. En in de tussentijd zijn er weer 2 nieuwe series van elk 10 op de markt gebracht. Enig nadeel: ze zitten in blinde verpakkingen dus je kunt niet zien welk setje je koopt. Ik had er drie gekocht bij Mifus.de en ik had twee dubbele, terwijl ik ook 25 tiny takeaways had besteld en daar zat geen enkele dubbele bij. Zo zie je maar dat je dus of heel veel geluk kunt hebben, maar het ook kunt treffen dat je wel veel dubbele hebt. Ik zou ze zo graag allemaal sparen, maar ze kosten 5.99 per stuk in Duitsland, en er zijn 40 verschillende. Daarbij opgeteld dat je dus zomaar tig dubbele kunt treffen durf ik het nog niet zo goed aan. 

Ik weet niet of je wel eens gehoord hebt van magic sand/zand of kinetic sand/zand? Dat is een soort zand dat door magnetisme aan elkaar blijft plakken en waar in theorie dus ook binnen mee gespeeld kan worden zonder dat je hele huis verandert in een zandbak. Het is er in allerlei vrolijke kleurtjes en het is fijn spul om in je handen te hebben. Bij de Sand Secret setjes zit er dus bij elk setje een zakje van dat zand. Er zijn 30 verschillende, sommige hebben glitter / parelmoer zand en andere setjes hebben gewoon zand. Naast een verrassingszakje zand, zit er ook een verrassingszakje in met het popje en extraatjes. 

Dit hoort er bij deze Sand Secrets  

  • Een verrassingszakje met speciaal zand, in dit geval groen zand
  • Een achtergrondje met plaatjes dat bij het thema past, in dit geval een camping
  • Een zakje met de popjes en toebehoren, in dit geval  zijn dat popje Lila, een sterrenkijker, een tent en een kampvuur met een kip aan het spit

Dit beweegt er in deze set:

  • Het tentje kan open
  • de onderkant van de tent is een stempel waarmee je afdrukken in het zand kunt maken (kei gaaf bedacht!)
  • het spit kan draaien
  • natuurlijk kan je ook gewoon met het zand spelen

Compleet: Ja (maar ik wil stiekem wel heel graag ook alle andere verzamelen)

Terug naar overzicht