Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Polly Pocket Birdhouse Locket Yellow

De eerste serie Tiny Takeaways zat in doorzichtige zakjes zodat je kon zien welke kleur en welk setje je kocht, maar deze tweede serie zit in zogenoemde "blind bags" waardoor het een verrassing is welk setje je krijgt. Dat is natuurlijk fantastisch leuk, maar de serie compleet maken is dan weer een ander verhaal... Het leuke  van de Tiny Takeaway setjes is dat je ze zowel als ring en als ketting kunt dragen. Bij elk setje zit 1 van de twee, maar elk setje heeft een haakje waar een ketting door kan en een holte waar je de hartvormige ring in kunt klikken. Je kunt er dus alle kanten mee op!   Er zijn 30 verschillende Polly Pocket Tiny Takeaway setjes in de tweede serie, en er zijn verschillende soorten te verzamelen, normale sets, met glitter of zelfs goudkleur zoals deze flamingo. 

Er zijn  milkshakessmoothiesdonutsavocado'sijsjesflamingo'sgameboys/telefooncactussen en nog veel meer soorten gemaakt, je ziet dus alleen van te voren niet welke je koopt. Hieronder zie je mijn Polly Pocket yellow birdhouse locket. Hoe schattig is dat dan?! Je zou er toch zo een van op echt vogelformaat in je tuin of op je balkon willen hangen!

Iedereen die mij goed kent weet dat ik gek ben op dieren, in het bijzonder natuurlijk mijn hondje Rakker, maar ik houd ook heel erg van vogels spotten, dus je kunt je vast mijn enthousiasme voorstellen toen ik een Polly Pocket Tiny Takeaway zakje open maakte en er inderdaad een vogelhuisje in zat. De kleurenvariatie van deze set, de Polly Pocket blue Birdhouse Locket , had ik ook te pakken. Dubbel feest!  

Elke Polly Pocket Tiny Takeaway set bevat: 

  • 1 popje, in dit geval Lila
  • 1 ring of ketting. De ringen en kettingen van de 2e serie zijn allemaal hard roze van kleur, terwijl de kettingen en ringen van de eerste serie allemaal paars waren
  • Het item waar het popje in of op kan, zoals in dit geval het vogelhuisje

Deze Tiny Takeaway serie is in Nederland op dit moment (17-09-2020) nog niet te koop, maar de 1e serie wel, namelijk bij "hebbies & zo". Mijn Tiny Takeaways en de Sand Secret setjes komen van Mifus.de 

Compleet: Ja


Terug naar overzicht