Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Polly Pocket Flip & Find Bunny

In eerste instantie vond ik deze setjes maar niks, de voorkant was stom en veel te grof vormgegeven, de binnenkant was saai met weinig details en het setje leek me veel te groot. Bovendien begreep ik niet helemaal hoe dat nou zat met de "Flip en Find" toestand. Tot ik de Flip and Find Sloth toch maar eens bestelde om te kijken of mijn eerste indruk van deze setjes wel klopte. Nou niet dus! Net zoals de Sloth is ook deze Polly pocket Flip & Find Bunny schattig en klein, hij past zo in de kontzak van mijn jeans. Hij is gemaakt van stevig plastic en kan wel tegen een stootje. Daarnaast is dit konijntje wat mij betreft tot nu toe de schattigste van de Flip and Find serie, maar waarom dat is vertel ik je onder de foto's

Zoals je ziet kan je het setje op maar liefst 4 manieren neerzetten om te gebruiken. Let er dan wel op als je het setje weer dicht wil klappen dat het scharnier echt goed zit, anders breekt het fragiele sluitinkje zo af. Het leuke aan deze set vind ik dat je Polly of het konijn op het roze stukje in het tuintje neer kunt zetten. Dat gaat goed omdat er onderin de popjes een gaatje zit, en in de set pinnetjes waar het popje op gezet kan worden. Schuif je het popje dan naar de andere kant van het tuintje dan geeft ze de wortels als het ware water. Zodra ze langs een wortel of het konijntje komt met haar gietertje komt het plantje en/of het diertje omhoog. Echt heel leuk! 

Dit hoort er bij de Flip and Find Bunny:

  • Polly
  • Konijntje 

Dit kan er bewegen in deze Polly Pocket:

  • De schommel bovenin schommelt
  • De bodem van de set kan je omdraaien zodat je het tuintje met slakropjes ziet of het tuintje met worteltjes
  • Het scharnier bovenin kan 270 graden draaien, Je kunt het setje dus plat open leggen (180 graden). of nog verder klappen en het setje dan andersom neerzetten. Als je een setje in je hand hebt wijst het zich vanzelf :) 
  • Door het plateautje met het gietertje te bewegen komen de worteltjes en het konijntje uit zijn holletje omhoog. 
  • Het witte deurtje kan open. 

Compleet: Ja


Terug naar overzicht