Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Polly Pocket Flip and Find Panda

In mijn zoektocht naar het compleet maken van de Polly Pocket Flip and Find serie is deze Panda de vierde. Er is ook nog een kat, die is een stuk lastiger te vinden. De andere drie die ik wel al heb zijn resp. een luiaard, een sneeuwvos en een konijn. Ik vind de setjes grappig. De Polly Pocket Flip and Find panda spreekt me van alle 5 de setjes misschien het minst aan wat betreft de buitenkant vanwege het gebrek aan vrolijke kleurtjes.

Deze panda heb ik op vinted gekocht, dat deed ik al eerder, maar dat setje is nooit aangekomen. Ik vraag me dan vaak toch af wat er met die verloren pakketjes gebeurd is, ze moeten toch érgens zijn zou je denken. Evengoed heb ik hem nu compleet en ik kijk er naar uit om hem bij zijn drie soortgenoten een mooi plekje te geven. 

De flip and find serie werkt als volgt. Je kunt het setje openen zoals je dat altijd doet. Dan heb je onderin een tafereeltje met een wipje en wat bosjes, bovenin een kamer met een trap en wat deurtjes die openen, uiteraard allemaal in panda thema. Nu kan je het onderste roze gedeelte omdraaien, waardoor je dus dezelfde bovenkant houdt, maar de onderkant verandert in een stoep waar Polly met (of zonder) haar panda's kan wandelen. Dat is niet het enige dat je kan "flippen", je kunt namelijk ook het setje openen en verder naar achter duwen (zie derde foto). Zo heb je de buitenkant (de pandabeer) als "gevel" van het huisje met de stoep ervoor, die je vervolgens dan weer kan draaien zodat je het speeltuintje weer ziet. Op deze manier heb je dus eigenlijk 4 setjes in 1! Het setje hoort bij de Time for Tiny Pawprints collectie, net zoals Corgi Cuddles, Koala Adventures, Hedgehog Cafe, Polly on the farm Piggy, Jumpin Style Pony en de Flip and Find Sloth. De productcode is GTM56. 

Dit hoort er bij deze Flip and Find panda set:

  • Popje
  • Grote panda
  • Kleine panda


Dit kan er bewegen in deze Polly Pocket:

  • Je kunt de set op verschillende manieren openen en gebruiken
  • De wip beweegt
  • De koelkast kan open
  • De voordeur kan open

Compleet: Ja


Terug naar overzicht