Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Polly Pocket Golf Game

Dit leuke spelletje is er een uit een serie van 6, waarvan ik er ondertussen 5 heb weten te bemachtigen, namelijk die met als thema Dog Park, Basketball, Bowling en Soccer. Er is overigens ook nog een setje met tafeltennis thema maar die heb ik nog niet kunnen vinden. Deze setjes zijn in Nederland namelijk (nog?) nergens te koop dus ik heb deze Game setjes overgenomen van een Fransman via Vinted.

Wist je trouwens dat dit de tweede serie Tiny games is? Er is dus (vanzelfsprekend) ook een eerste serie Polly Pocket Tiny games, met als thema onderwaterwerelden. In die setjes gebruik je ook echt water. Dat is in deze nieuwe serie niet nodig. Kijk eens bij het jaartal 2020, daar vind je ze allemaal terug. Het artikelnummer van de Polly Pocket tiny game serie 2 is GWF59 en ze worden assorti geleverd.

Dit hoort er bij deze Tiny Game set:

  • Popje
  • 4 ballen in verschillende kleuren
  • golfclub
  • een molentje dat telt als hole

Dit kan er bewegen in deze Polly Pocket:

  • Het popje klem je vast in het klemmetje rechts in de set. Door het gele hartje rechts aan de buitenkant van de set naar boven en beneden te bewegen beweegt het popje aan de binnenkant op dezelfde manier, zo kan je haar laten "spelen met de bal"


Compleet: Ja


Terug naar overzicht