Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Bowling Alley Casette Player 

Dit setje is heel erg leuk en ik weet nog goed hoe blij ik was toen de postbode aan de deur stond met het pakketje met deze set erin. Je vind hem niet zo heel snel en als je hem ziet doet hij het vaak niet meer door geoxideerde batterijen. Dit setje werkt nog wel en dat maakt hem natuurlijk extra-extra leuk! Deze set heet de Bowling Alley Casette player, maar als ik eerlijk ben vind ik het meer een jeugdcentrum dan alleen een bowlingbaan. 

Er is een grote dansvloer met een DJ stand met daarop een paar draaischijven. Er is een turngedeelte met een trampoline
en een paard en natuurlijk de bowlingbaan waar deze set naar vernoemd is,  en dat allemaal op de eerste verdieping. Op de daarboven liggende verdiepingen zijn vervolgens nog een kleedkamer met douches. De verdieping daarboven bevat een keuken/bar, een flipperkast en een biljart en ruimte om rustig je drankje te drinken. Nog een verdieping hoger staat een tafeltennistafel en hangt een dartbord aan de muur. In de kamer rechts daarvan kan muziek gemaakt worden met de piano en het drumstel.

Tot slot is er op de bovenste verdieping nog een woonruimte met slaapkamer. Er staat een stapelbed in en een paar kasten. In de bovenste kamer rechts staat een bank met televisie en wat kastjes. De onderste plaat met de dansvloer kan je optillen en dan zie je de casettespeler. Het stuk rechts is de speler en links is nog ruimte voor een extra bandje en daaronder is het batterijcompartiment.

De popjes bij deze set heten: Polly met het donkerroze jurkje, Buttons (in wit roze jurkje met rossig haar en op onderstaande foto's met 1 arm maar ondertussen vervangen door een twee-armig exemplaar), Tiny Tina met twee blonde staartjes, Wee Willie (blond kapsel), Diddy (donker kapsel) en midge met rossig haar en tuinbroek. 

Terug naar overzicht