Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Polly Pocket Bridesmaid Polly Geel 

Hoe leuk is dit schelpvormige setje. De Polly Pocket Bridesmaid Polly geel is er in meer varianten, namelijk een roze Nancy's Wedding day set, een parelwitte Bridesmaid Polly en een reproductieset uit 2000. Deze gele set is onder twee namen op de markt gebracht en staat dus ook wel bekend als Polly in a Wedding compact. De naam Bridesmaid Polly wordt over het algemeen het meest gebruikt om deze sets mee aan te duiden. 

Polly is door haar vrienden Peter en Nancy gevraagd als bruidsmeisje op hun huwelijksdag. De compact set stelt de kerk voor waar in het huwelijk voltrokken zal worden. De gasten staan al buiten te wachten voor de grote dag. Je ziet ze staan als je de deurtjes van de kapel in de bovenkant van de set openmaakt. Op de benedenverdieping zie je het kerkorgel met daarin ruimte voor een goudkleurig ringetje. Bij mijn set ontbreekt dit ringetje nog, en het lijkt ook niet bij alle sets inbegrepen te zijn geweest. 

Rechts van het orgel staat de tafel met daarop de bruidstaart al klaar, er staan zelfs al wat cadeautjes op de cadeautafel en ook voor muziek is gezorgd, er staat een stereo installatie met twee boxen onderin links (achterin). Ten tijde van het maken van detailfoto's van deze set had ik de bijbehorende popjes nog niet, maar evengoed zijn de details toch leuk om te zien. 

 Dit hoort er bij Polly Pocket Bridesmaid geel

  •  Polly 
  • Peter, bruidegom
  • Nancy, bruid
  • Een goudkleurig ringetje dat je in het vakje achter het orgel kunt opbergen

Dit kan er bewegen in deze set:

  • Alleen de deurtjes van de kapel kunnen open

 


Compleet: ja
Opmerkingen: er staat een serienummer op het setje: 3282DV

Terug naar overzicht