Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Bridesmaid Polly - Nancy's Wedding day

Dit doosje is een beetje een verhaal apart, want dit is een van de weinig Polly Pockets waar maar liefst 4 (!!!) variaties van zijn. Er bestaat ook nog een gele, een parelwitte en een reproductieset uit 2000 die Wedding Dream heet. Dit setje wordt Polly Pocket Bridesmaid Polly - Nancy's wedding day genoemd. 

Zoals je ziet stelt dit setje een trouwkapel voor. Onderin zie je de kapel met links het orgel, links vooraan een cadeautafel en links achteraan een platenspeler met boxjes. Rechts staat een gedekte tafel met daarop de bruidstaart. Als je naar het bovenste gedeelte kijkt zie je de kapeldeuren. Deze kunnen open en dan zie je alle bruiloftsgasten staan. 

 Welke popjes horen bij deze Polly Pocket?

  • Polly
  • Peter, bruidegom
  • Nancy, bruid
  • Een goudkleurig ringetje dat achter het orgel opgeborgen kan worden. Dit ringetje werd klaarblijkelijk niet met alle setjes meegeleverd.

Wat kan er bewegen in Nancy's Wedding day? 

  • De kapeldeuren kunnen open en dicht


Op de originele verpakking stond vaak een leuk verhaaltje vermeld. 

Omdat ik de Engelse tekst niet mag gebruiken vanwege copyright is hier de vertaling: Polly's vrienden Nancy en Peter gaan trouwen en Polly is het bruidsmeisje. Iedereen draagt mooie kleding en naderhand is er een mooie taart en lekker eten. De bruid en bruidegom zien er zo gelukkig uit op hun trouwdag, met veel cadeautjes om te openen. Er zit zelfs een "gouden" trouwring bij voor jou,om te dragen.


Compleet: ja

Terug naar overzicht