Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pockets

Bridesmaid Polly Parelwit

Een van de variaties van Bridesmaid Polly is deze parelwitte compact. De buitenkant heeft een hele mooie glans, alsof er heel klein glittertstof in het plastic verwerkt is. Het interieur van dit setje is iets feller van kleur dan bij de roze Nancy's weddingday set en dan bij de gele set. Zo is het orgel bijvoorbeeld fel blauw, waar hij bij de andere sets lichtpaars van kleur is. Ook het matje dat bij de drempel ligt is anders, bij de andere sets staan hier hartjes op, en dit papiertje heeft een tekening van twee tortelduifjes. Er is ook nog een reproductieset uit 2000.

Bij deze set kunnen alleen de kapeldeuren open, en daarachter staan de huwelijksgasten. Dit setje heeft wel als bijzonderheid dat je als je op de taart die op tafel staat duwt, het liedje "daar komt de bruid" speelt. Jammer genoeg doet mijn set dat niet meer en de batterijen zijn helaas niet te vervangen. 

Er horen drie popjes bij de set.Waar bij de roze set elk popje een naam heeft, is alleen bruidsmeisje Polly bij deze set voorzien van een naam. De popjes bij alle drie de sets zijn verschillend van kleur, dus nog best lastig te vinden, maar gelukkig is dit setje compleet. Zelfs het kleine ringetje, dat in het sleufje bij het orgel past, zit erbij. Dit ringetje lijkt overigens niet bij alle Bridesmaid Polly sets te zijn meegeleverd.

Compleet: ja
Notitie: Aan de onderkant hebben stickertjes gezeten en dit zie je (geen plakresten), het muziekje doet het niet meer.

Terug naar overzicht