Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pockets

Buttons Animal Hospital

Een leuke compact set, lekker roze kleurtje met daarin Button haar dierenkliniek. Bij deze set hoort Buttons, een hond en een kat. In deze set kan niet zo heel veel bewegen, want alleen het poortje kan open. Op de benedenverdieping is de praktijk met een kennel voor de hond met een drinkbakje en een bal om te spelen. Er staat een bureau waar Buttons aan kan zitten om notities te maken over de patiënt. Op haar bureau staat een typemachine en er liggen wat dossiers op tafel. 

Na een dag hard werken hoeft Buttons niet ver te reizen om naar huis te gaan want ze woont in het appartement boven de kliniek. Dit is ook erg handig voor wanneer er een spoedgeval binnenkomt midden in de nacht, zo is ze snel ter plaatse. 

Helemaal bovenaan heeft ze haar slaapkamer ingericht. Deze is op zolder en heeft geen raam. Op de middelste verdieping heeft Buttons haar huiskamer gezellig ingericht. Ze heeft een heerlijk vrij uitzicht over de weilanden van het gebied rondom de kliniek.  Op de onderste verdieping is haar keuken met toegang tot de praktijk. 

Compleet: Ja
Opmerkingen: Op de foto's hieronder zie je nog gele strepen in de set, deze zijn inmiddels (bijna allemaal) netjes weggepoetst. 

Terug naar overzicht