Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Polly Pocket Buttons Animal Hospital

Het was een behoorlijke zoektocht naar dit Polly Pocket Buttons Animal Hospital setje. Toen ik hem eindelijk vond zaten er geen popjes bij, maar mede dankzij Anne-Marie van Polly Pocket Time heb ik het setje toch compleet kunnen maken. Ik heb het gevoel dat ik dit setje als kind ook had. Ik weet nog dat het een rond setje was, maar ik weet niet meer precies welke. Ik weet in elk geval ook nog dat ik een setje had met een hond en een kat, dus dan zou onderstaand setje inderdaad een van de mogelijkheden geweest kunnen zijn :) 

Een leuke compact set, lekker roze kleurtje met daarin Button haar dierenkliniek. Op de benedenverdieping is de praktijk met een kennel voor de hond met een drinkbakje en een bal om te spelen. Er staat een bureau waar Buttons aan kan zitten om notities te maken over de patiënt. Op haar bureau staat een typemachine en er liggen wat dossiers op tafel. 

Na een dag hard werken hoeft Buttons niet ver te reizen om naar huis te gaan want ze woont in het appartement boven de kliniek. Dit is ook erg handig voor wanneer er een spoedgeval binnenkomt midden in de nacht, zo is ze snel ter plaatse. Helemaal bovenaan heeft ze haar slaapkamer ingericht. Deze is op zolder en heeft geen raam. Op de middelste verdieping heeft Buttons haar huiskamer gezellig ingericht. Ze heeft een heerlijk vrij uitzicht over de weilanden van het gebied rondom de kliniek.  Op de onderste verdieping is haar keuken met toegang tot de praktijk.

Deze popjes horen bij Buttons Animal Hospital:

  • Buttons
  • Een liggende, bruine hond met lichte oren
  • Tiger, kat

Wat kan er bewegen in deze Polly Pocket?

  • Alleen het tuinhekje kan open en dicht


Compleet: Ja
Opmerkingen: Op de foto's hieronder zie je nog gele strepen in de set, deze zijn inmiddels (bijna allemaal) netjes weggepoetst. 

Terug naar overzicht