Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Polly Pocket Christmas Compact Playset

Dit setje is een variatie op de Heidi's Alpine Chalet. Het is uitgebracht voor kerst en het leuke van deze set is niet alleen het kerst thema, maar ook dat hij een muziekje kan spelen. Het setje heet Polly Pocket Christmas Compact Playset. In het setje staat in de onderste helft, links in het midden een boomstronkje. Wanneer je daarop duwt speelt deze set "Rudolph the red nosed Reindeer". Er bestaat ook een variant die Jingle Bells speelt. Jammer genoeg is het bij veel sets zo dat de batterijtjes leeg zijn geraakt gedurende de jaren. Dat is ook niet zo gek als je bedenkt dat dit setje nu in 2017 al 28 jaar oud is. De batterijen zijn helaas niet (of heel erg lastig) te vervangen zonder dat het setje stuk gaat

In de onderste helft zie je een schaatsbaan en ruimte voor Rudolph om met zijn slee rondjes te lopen. Overal zie je kleine voetafdrukjes in de sneeuw. Nadat Polly een sneeuwpop heeft gebouwd en veel plezier heeft gemaakt met Rudolph in de sneeuw, gaat ze binnen opwarmen. Op de onderste verdieping zie je een gezellig ingerichte en versierde kamer, op de bovenste verdieping kan Polly zich lekker opwarmen bij de open haard. Polly houdt heel veel van kerstmis, het rijden met de slee die getrokken wordt door Rudolph het rendier, skiën of een sneeuwman bouwen. Daarna gaat ze gauw weer naar huis om zich op te warmen bij het lekker warme haardvuur. 

 Dit hoort er bij Christmas Compact Playset:

  • Polly
  • Rudolph, rendier 
  • Lilakleurige skies
  • Topper de sneeuwpop

Dit beweegt er in deze Polly Pocket:

  • Helaas beweegt er in dit setje helemaal niets. Alleen het boomstronkje kan je indrukken zodat je het melodietje van Rudolph the red nosed reindeer hoort. 

 


Compleet: Ja
Opmerkingen: het muziekje doet het nog een beetje!

Terug naar overzicht