Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pockets

Christmas Compact Playset

Dit setje is een variatie op de Heidi's Alpine Chalet. Het is uitgebracht voor kerst en het leuke van deze set is niet alleen het kerst thema, maar ook dat hij een muziekje kan spelen. In het setje staat in de onderste helft, links in het midden een boomstronkje. Wanneer je daarop duwt speelt deze set "Rudolph the red nosed Reindeer". Er bestaat ook een variant die Jingle Bells speelt. Jammer genoeg is het bij veel sets zo dat de batterijtjes leeg zijn geraakt gedurende de jaren. Dat is ook niet zo gek als je bedenkt dat dit setje nu in 2017 al 28 jaar oud is. De batterijen zijn helaas niet (of heel erg lastig) te vervangen zonder dat het setje stuk gaat

Bij dit setje zit Popje Polly in haar kerstoutfit. Er hoort verder nog een sneeuwpop, Rudolph het rendier met slee en een paar skies bij. Eigenlijk kan er in dit setje, afgezien van de boomstronk die je in kunt duwen voor wat extra kerstsfeer, niets bewegen, maar toch is dit een set waar veel in te zien is. 

In de onderste helft zie je een schaatsbaan en ruimte voor Rudolph om met zijn slee rondjes te lopen. Overal zie je kleine voetafdrukjes in de sneeuw. Nadat Polly een sneeuwpop heeft gebouwd en veel plezier heeft gemaakt met Rudolph in de sneeuw, gaat ze binnen opwarmen. Op de onderste verdieping zie je een gezellig ingerichte en versierde kamer, op de bovenste verdieping kan Polly zich lekker opwarmen bij de open haard. 

Compleet: Ja
Opmerkingen: het muziekje doet het nog een beetje!

Terug naar overzicht