Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pockets

Country Cottage 

Dit hartvormige setje laat Polly's buitenhuis zien. Dit huis heeft in tegenstelling tot haar stadsappartement een mooie tuin met vijver. In de vijver zwemmen grote vissen. Er is een bruggetje over het water en er staat zelfs een fontein in de tuin. Hier kan Polly haar huisdieren makkelijk mee naartoe nemen want er is ruimte genoeg voor ze om lekker buiten rond te lopen. Het is maar goed dat de kat nog niet heeft gezien dat er een schildpad in de tuin loopt, want schildpadden houden over het algemeen niet zo van spelen met een kat. 

Vanuit haar woonruimte heeft Polly een mooi uitzicht over de weilanden in de buurt, hier kan ze ook mooie wandelingen maken het maar hond. Ze heeft in dit huisje een knusse keuken en huiskamer. Op de bovenverdieping zijn haar slaapkamer en badkamer. Hier kan ze na een fijne dag nog lekker ontspannen in bad. 

Er zijn twee modellen van deze set. Allebei zijn ze roze en hartvormig, maar de andere set heeft andere kleuren binnenin zoals een lichtblauwe met lilakleurige bank, de tegels in de tuin zijn veel kleuriger en een geel met roze ingerichte keuken. 

Compleet: ja
Opmerkingen: popje is een beetje "lam"

Terug naar overzicht