Leuk dat je komt kijken in de wondere wereld van Polly Pocket

Polly Pocket Country Cottage 

Dit Polly Pocket Country Cottage setje is hartvormig en het stelt Polly's huisje op het platteland voor. Polly heeft geluk want ze heeft nog een huisje op het platteland waarbij de kleuren die gebruikt zijn voor de tuin en de inrichting van het interieur wat anders zijn, kijk maar eens bij  Country Cottage Variatie

Dit huis heeft in tegenstelling tot haar stadsappartement een mooie tuin met vijver. In de vijver zwemmen grote vissen. Er is een bruggetje over het water en er staat zelfs een fontein in de tuin. Hier kan Polly haar huisdieren makkelijk mee naartoe nemen want er is ruimte genoeg voor ze om lekker buiten rond te lopen. Het is maar goed dat de kat nog niet heeft gezien dat er een schildpad in de tuin loopt, want schildpadden houden over het algemeen niet zo van spelen met een kat ;-) . 

Vanuit haar woonruimte heeft Polly een mooi uitzicht over de weilanden in de buurt, hier kan ze ook mooie wandelingen maken het maar hond. Ze heeft in dit huisje een knusse keuken en huiskamer. Op de bovenverdieping zijn haar slaapkamer en badkamer. Hier kan ze na een fijne dag nog lekker ontspannen in bad. 

 Wat hoort er bij het Country Cottage setje?

  • Polly
  • Witte hond, naam onbekend
  • Tiger, kat

Wat kan er bewegen in deze Polly Pocket?

  • Alleen het poortje in de tuin kan open


Compleet: ja
Opmerkingen: popje is een beetje "lam"

Terug naar overzicht